Gigi Hadid u Reebok kampanji

gigi-hadid-za-reebok2

Poznata manekenka i trendseterica Gigi Hadid postala je novo lice Reebok #PerfectNever platforme, koja snažnim i univerzalnim porukama odaje počast ljepoti koju nalazimo u nesavršenosti. Gigi, poznata kao strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, poručuje i kako nesavršenost ima predosti koje savršenstvo ne može ponuditi, a to su nova iskustva, novi izazovi i nove slobode.

gigi-hadid-za-reebok5

Ovom suradnjom, Gigi i Reebok žele zajedničkim snagama potaknuti sve žene da pomoću fitnessa zanemare svu negativnost koja ih okružuje i to na način da koriste tri ključna elementa Reebok delte – zaštitnog znaka brenda koji simbolizira fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju u skladu s fitness lifestyleom.

gigi-hadid-za-reebok3

Kao model svjetskog kalibra, Gigi je itekako upoznata s pritiskom vlastite ljepote, a to je nešto s čime se danas suočava gotovo svaka žena, te je upravo kroz fitness pronašla svoj mir. Za nju vježbanje nije samo fizički napor, već joj pomaže pobjeći od buke u vlastitoj glavi – to je jedino vrijeme kada je posvećena samoj sebi. Kao motivaciju, sve svoje nedostatke i mane pretvorila je u svoje prednosti. Naučila je “promijeniti frekvenciju” i fokusirati se na nešto posve drugo, odnosno napraviti svojevrsni reset.

Gigi Hadid u Reebok kampanji 5

Kako i sama postavlja standarde suvremenog stila diljem svijeta, njezina sposobnost spajanja mode i fitnessa inspiracija je od globalne važnosti. Hadid, hrabra stilska ikona koja stalno pomiče granice, u suradnji s Reebokom želi osnažiti žene postavljajući pred njih izazove kako bi se maksimalno izrazile pomoću neustrašivog stila, postale samouvjerene u prihvaćanju vlastite jedinstvenosti te kako bi postale boljom verzijom sebe.

Gigi Hadid u Reebok kampanji 6

Gigi Hadid u Reebok kampanji 7

Gigi Hadid u Reebok kampanji

Foto: Reebok

Komentari