Neke nove prugaste plave košulje: Svima omiljen “poslovni” komad dobio je senzualni prizvuk
Neke nove prugaste plave košulje: Svima omiljen “poslovni” komad dobio je senzualni prizvuk

Neke nove prugaste plave košulje: Svima omiljen “poslovni” komad dobio je senzualni prizvuk

Otkako je zavladala modnom scenom, prugasta plava košulja ne silazi s ljestvice najtraženijih i najprodavanijih odjevnih komada.

Prugasta plava košulja, koja se nekoć smatrala poprilično dosadnim odjevnim komadom rezerviranim za ured, prije nekoliko godina odjednom je postala cool i dobila status nepretencioznog komada koji može podići svaku modnu kombimbinaciju.

Vladavina prugica se nastavlja

I u novim kolekcijama poznatih brendova high street i visoke mode, plava prugasta košulja nastavlja sa svojom vladavinom u revijalnom tonu, bacajući u drugi plan uvijek popularne, no manje atraktivne jednobojne košulje te bluzice s volanima.

I dalje su apsolutan hit oversized košulje koje se nose uz traperice ili široke hlače, no ako vam je dojadila plava košulja koju nosite već nekoliko sezona, ali obožavate prugasti look, imamo super vijest za vas.

Neke nove prugaste košulje

U fokusu više nisu samo oversized košulje od čvrstog poplina, ravnog kroja, koje izgledaju kao da su posuđene iz muškog ormara.

Prugaste košulje 2023. godine zaista su raznovrsne – bilo da je riječ o odrezanim, kratkim modelima, asimetričnim tunikama ili košuljama s neravnim prugama.

Senzualni saten ublažava strogu strukturu trendi košulje

Poprilično androgene, poslovne košulje ove su godine dobile ženstven prizvuk, zahvaljujući satenu koji nježno pada uz tijelo i priču o prugastim plavim košuljama podiže na novi nivo.

ZARA

Dugačke, lepršave, potkraćene ili zavodljivo mekane…

Kakvom god prugastom plavom košuljom htjeli osvježiti svoju garderobu za proljeće 2023. godine, u nastavku ćete sigurno pronaći pravi kroj za sebe.

Učitati još
Zatvori