Izdvajamo modele badića koji će biti hit ovog ljeta. Požurite prije nego se rasprodaju
Izdvajamo modele badića koji će biti hit ovog ljeta. Požurite prije nego se rasprodaju

Izdvajamo modele badića koji će biti hit ovog ljeta. Požurite prije nego se rasprodaju

Ljeto je sve bliže i koliko god bili svjesni toga, iznenadit će nas kad konačno stigne. Kako bi potjerali ove kišne dane iz vaših misli i unijeli dašak ljetne atmosfere, odlučili smo saznati kakvi će se kupaći kostimi nositi ove sezone. Većina naših omiljenih brendova predstavila je već svoje najnovije badiće koji su nas oduševili. Uvijek je vrijedilo pravilo da su prvi modeli koji stignu ujedno i oni najljepši pa bez obzira na to što se možda ne spremate na Maldive, pripremite se za dugo toplo ljeto. Dok će drugi tražiti svoj 5 do 12, vi ćete svoj spremno izvaditi iz garderobe i prošetati plažom uz prve zrake ljetnog sunca.

Kupaći kostimi – najljepši modeli koji su nam zapeli za oko

Kupaći kostimi dođu nam kao i bilo koji drugi komad garderobe – svake sezone htjeli bi prošetati novi bez obzira na to koliko ih već imamo. Uvijek pronađemo barem jedan novi koji nas oduševi. Sudeći po prvim modelima koji su predstavljeni, bit će ovo sezona atraktivnih kupaćih. U 2024. najpopularniji odabir i dalje ostaje jednostavni trokut badić, ali ovoga puta u nizu atraktivnih cvjetnih i životinjskih printeva. Istaknuli bismo Zarine jednodijelne i dvodijelne badiće s predivnim životinjskim printom kao it modele koji će preplaviti plaže. Kao nastavak na prošlogodišnji trend, i ovo ljeto nosimo badiće s kontrastnim šavovima i rubovima koji izgledom nalikuju popularnom Triangl badiću. Najdraži nam je tamnoplavi jednodijelni badić s bijelim šavovima iz Zare koji izgleda luksuzno i dizajnerski. Isto tako, trgovine su ispunili i klasični modeli inspirirani izgledom grudnjaka. Takvi badići super laskaju građi i idealno pristaju ženama s većim poprsjem.

Promatrajući ponudu, primijetili smo čestu prisutnost V-izreza kod dvodijelnih i jednodijelnih badića. Za dašak luksuza i otmjenosti, neke modele krase blistavi metalni detalji. Za one koji vole asimetrične izreze i moderne dizajne, izdvojili smo i inovativne kupaće kostime. Naš favorit je zasigurno crochet badić. Krasi ga šarmantni materijal koji smo viđali uvelike na modnoj pisti te očekujemo da će biti modni hit za ljeto.

U nastavku donosimo pregled najpopularnijih modela.

Životinjski print u fokusu za ljeto

Učitati još
Zatvori