Tri military kaputa Olivije Palermo

Tri military kaputa Olivije Palermo

Olivia Palermo military kaput

Neosporno velik modni trend ove je zime military kaput, a o njegovim najljepšim modelima pisali smo vam još prošle jeseni. Modne su ga kuće sa stilom vratile na scenu, inspirirajući se u dizajnerskom procesu britanskim i francuskim vojnim odorama 18. stoljeća; počevši od stila pelerine pa sve do dugačkih modela strogog kroja i strukturiranih ramena. U dućanima ćete ih najčešće prepoznati po kopčanju, jednoredom ili dvoredom, sa zlatnim gumbima i porubima u nekoj živoj boji poput crvene.

Olivia Palermo

Ovom pravom zimskom trendu, sasvim logično, nije odoljela ni Olivia Palermo, koja je svoju garderobu napunila s čak nekoliko modela zimskih kaputa military stila. U jednom je navratu kratki, mornarsko plavi kaput s crnim porubom uparila s kožnim hlačama i čizmicama, čime mu je dala ultimativnu cool notu, dok je u drugom navratu odjenula kratki Burberry military kaput u stilu pelerine i vrlo ga chic iskombinirala s hlačama na crtu trapez kroja.

Olivia Palermo

Nakon ove dvije prilike s kraja 2016. u kojima je snimljena u military kaputima, još jednu njegovu varijantu pokazala je jučer na Tjednu visoke mode u Parizu. Na pariškim ulicama snimljena je u ‘it’ kaputu sezone, i to onom koji je lansirala modna kuća Fay, a već je osvojio trendseterice.

 

Foto: REX/Shutterstock, PA/X17online.com

Učitati još
Zatvori