Nove tajice za trening iz Reeboka

Nove tajice za trening iz Reeboka

Crafted by Fitness

Reebok, globalni pionir u proizvodnji sportske opreme, koji posjeduje opsesivnu strast za fitnesom i jednako snažnu ljubav prema dizajnu, lansirao je novu kolekciju Crafted by Fitness. Uvažavajući potrebe svih potrošača, od uvijek prisutne želje da tajice “stoje na svome mjestu”, do nesputanosti pokreta koju muškarci očekuju od svojih kratkih hlača za vrijeme treninga, Reebok je novom kolekcijom Crafted by Fitness svim ljubiteljima fitnesa osigurao neusporedivo najkvalitetnije proizvode.

Crafted by Fitness

Između ostalog, u središtu ove kolekcije su REEBOK LUX TIGHTS tajice za treninge, koje potrošačima nude do sada neusporedivo bolju prilagodbu i maksimalnu mobilnost, što je rezultat iznimne pažnje prilikom izbora materijala te izrade svakog komada u kolekciji.

Savršena su kombinacija mode i funkcionalnosti. Ovaj svestrani model tajica savršen je za svako vježbanje, bilo da je riječ o dizanju utega, trčanju ili yogi. Širok pojas čuva „sve na svome mjestu“ i osigurava optimalnu slobodu kretanja.

Crafted by Fitness

Reebok tajice za trening

Reebok LUX tajice dizajnirane su s visokim performansama Nylux Premium materijala koji na najbolji način odbija znoj. Ima ravne i ergonomske bočne šavove te visoko odrezani pojas na stražnjoj strani.

Posebno atraktivne ELLE LUX tajice koje su nastale sjajnom kolaboracijom Reeboka i Elle, poznate grafiterke iz Broolyna, čiji je prepoznatljiv urbani dizajn predstavljen na komadima na posve novi način. U ovoj atraktivnoj kolekciji dostupne su i BOLD tight LUX iz Combat linije koje imaju karakterističnu tkaninu s recikliranim vlaknima.

reebok-2

Koristeći Speedwick tehnologiju svi LUX modeli savršeno reguliraju znojenje, a tijelo održavaju suhim prilikom vježbanja. Kako ne bi zanemarili svu potrebnu udobnost, imaju i antimikrobne armature s unutrašnje strane koje sprječavaju rast štetnih bakterija i eliminiraju neugode mirise tijekom i nakon vježbanja.

reebok-1

Komadi iz Reebok Crafted by Fitness kolekcije dostupni su u Reebok FitHub storeu, Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera:
INTERSPORT, TOP SPORT, #ONE, POLLEO SPORT. Više informacija na http://reebok.hr.

Crafted by Fitness

reebok-6 reebok-7

Učitati još
Zatvori