Nove eNVy room vjenčanice

Nove eNVy room vjenčanice

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Poznati dizajnerski dvojac eNVy room sinoć je organizirao predstavljanje nove kolekcije vjenčanica u ugodnom ambijentu svog showrooma. Prozračan, minimalistički uređen eNVy room showroom, uz malu intervenciju dizajnera pretvorio se u galeriju u kojoj su haljine poput muzejskih eksponata bile izložene na modelima.

Potpuno intiman i neposredan uvid u modele iz nove kolekcije omogućio je uzvanicima da osjete dio čarolije i dožive ljepotu, eleganciju, preciznost izrade i dašak luksuza kojima zrači kolekcija koja će zasigurno izazvati pažnju budućih mladenki.

Judita Franković

Judita Franković

Prvo u nizu predstavljanja novih kolekcija, okupilo je brojne poznate ambasadorice branda koje u svojim posebnim, svečanim izdanjima biraju eNVy room potpis, poput Tatjane Jurić, Jelene Veljače, Nevene Rendeli Vejzović, Petre Kurtele, Korane Gvozdić, Anite Dujić i mnogih drugih.

Anita Dujić

Anita Dujić

Nova bridal kolekcija modnog dvojca eNVy room nudi mnogo noviteta. Dizajneri su predstavili nove varijante ‘just married’ ležernih modela, te modele koji su podložni transformaciji za mladenke koje žele drugačiju, modernu varijantu vjenčane haljine koja skidanjem raskošne suknje od tila postaje elegantni kombinezon.

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Izbor čipke i kolorita također je osvježenje za eNVy room koji se u novoj kolekciji fokusirao na modele u nude nijansama, no, ono što će se svidjeti svim njihovim obožavateljicama je mogućnost da svoj custom made model dobiju u ivory ili bijeloj boji. Osim romantičnih i elegantnih haljina, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević za mladenke su pripremili cijeli niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, t-shirtevi, suknje raznih dužina i kombinezoni koji su postali njihov zaštitni znak, ne samo na red carpet izdanjima nego, sve češće, i na vjenčanjima.

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Kolekcije u eNVy room showroomu mogu se pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 2322 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com ili putem Facebook profila.

NEF_1986

NEF_1946

NEF_1938

NEF_1880

NEF_1842-2

NEF_1675

NEF_1483

NEF_1133

Učitati još
Zatvori