Svjetski izgled novog showrooma dvojca eNVy room

envy6

Otvorenjem showrooma u srcu Zagreba, poznati hrvatski modni brend eNVy room sinoć je okrenuo novu stranicu u svom poslovanju. Novi prodajno-izložbeni prostor dizajnera Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, smješten u Vlaškoj ulici 68, proteže se na više od 250 metara kvadratnih, a riječ je o elegantno i moderno uređenoj modno oazi u minimalističkom stilu.

envy5

Bijeli zidovi i bijeli podovi omogućuju bajkovitim eNVy room kreacijama da u potpunosti dođu do izražaja i privuku pozornost svakog tko posjeti ovaj elegantni showroom. Dojmljiva je i staklena stijena protegnuta duž cijelog prostora, koja pruža pogled na zeleni vrt, atmosferska rasvjeta u prostoru stvara galerijski dojam i intimno ozračje u kojem dizajneri svakoj klijentici mogu pristupiti individualno i maksimalno se posvetiti.

envy4

U ovom showroomu pronaći ćete izložene sve eNVy room kreacije iz aktualnih kolekcija, a odlična je to prigoda i za mladenke, koje će upravo ovdje, na jednome mjestu moći izbliza razgledati sve vjenčane haljine koje dizajneri nude i uživati u svim njihovim detaljima.

envy

envy2

envy8

envy3

envy10

envy7

envy9

Komentari