Najbolje modne kombinacije s dodjele nagrada Emmy
Najbolje modne kombinacije s dodjele nagrada Emmy

Najbolje modne kombinacije s
dodjele nagrada Emmy

Ove godine, 74. dodjela nagrada Emmy poklopila se s Tjednom mode u New Yorku, a modne kombinacije na crvenom tepihu zasigurno su bile nešto što bi i modni urednici odobrili. Sinoćnja dodjela nagrada Emmy koja se održala u Los Angelesu u Kaliforniji slavila je najbolje televizijske emisije i izvedbe godine. Držeći se tradicije, brojne su zvijezde odabrale glamurozne stylinge koji i priliče takvom jednom događaju.

Tko je zablistao na crvenom tepihu

Crveni je tepih blistao, doslovno, od sjajnih haljina ukrašenih šljokicama i perlama. Međutim, mnoge su se dame odlučile za jednostavnije siluete koje su haljinama dale moderniji i svježiji izgled. Tako se primjerice Hoyeon Jung (zvijezde serije Squid Game) odlučila za patchwork jednostavnu slip haljinu sa šljokicama, dok je Amande Seyfried obukla  ljubičastu Armani haljinu bez naramenicama koja je bila ukrašena šljokicama i nježno-prozirnim tilom na prsima. Obje glumice nosile su haljine jednostavnih silueta koje naglašavaju oblik tijela.

Zendaya, Emmy 2022
Zendaya, Profimedia

Ipak, nije sve bilo blistavo. Neki su se ipak odlučili za skromniju eleganciju. Posebno nam se svidio odabir Zendaye koja je u crnoj Valentino haljini bez naramenica i punom suknjom odala počast starom Hollywoodu. Bila je to ujedno i povijesna večer za glumicu koja je postala najmlađa dobitnica Emmyja u povijesti.

Međutim, bilo je i nekoliko riskantnih stylinga. Julija Garner odlučila se za Gucci haljinu s izrezom na pupku, dok je Jasmin Savoy Brown obukla haljinu od lateksa, s izrezima na bokovima i poprsju s potpisom Christophera Kanea. Ovo je još samo jedna potvrda da je koža očito ‘in’. U nastavku smo izdvojili najbolje sinoćnje styling kombinacije.

Emmy 2022.
Zendaya, Profimedia
Emmy 2022.
Hoyeon Jung, Profimedia
Emmy 2022.
Lily James, Profimedia
Emmy 2022.
Amanda Seyfried, Profimedia
Emmy 2022.
Alexandra Daddario, Profimedia
Emmy 2022.
Christina Ricci, Profimedia
Emmy 2022.
Sarah Paulson, Profimedia
Emmy 2022.
Kerry Washington, Profimedia
Emmy 2022.
Jasmin Savoy, Profimedia
Emmy 2022.
Laura Linney, Profimedia
Emmy 2022.
Julia Garner, Profimedia
Emmy 2022.
Sydney Sweeney, Profimedia

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori