Nova kampanja Monike Sablić za zimu 2018.

Nova kampanja Monike Sablić za zimu 2018.

Monika Sablić

Tatjana Mrduljaš nova je zvijezda kampanje Monike Sablić. Zagrebačka manekenka sa slovenskom adresom vratila se na domaću modnu scenu nakon osam godina izbivanja. Bivša manekenka koja je osvajala svjetske modne piste zaštitno je lice nove kolekcije “Lady” splitske dizajnerice. Najnoviju modnu kampanju Monike Sablić snimale su u okolici Sinja.

Monika Sablić

“Na snimanju mi je bilo odlično, s Monikom je super raditi, zabavno i opušteno. Kreacije su prelijepe, ženstvene, nosive i elegantne. Volim snimati kampanje, manekenstvo je moj prvi posao tako da sam baš uživala pred kamerama”, kaže Tatjana, koja je danas majka dvoje djece.

Monika Sablić

Monika Sablić predstavila kolekciju za zimu

Kolekcijom dominiraju uvijek glamurozni pliš, čipka i šljokice, Monikin zaštitni znak. Sastoji se od sedam odjevnih komada. U njoj su dva kombinezona – perla-bijeli od čipke, idealan za svečane prilike te modri plišani kombinezon, uvijek atraktivan i nosiv u hladnim zimskim danima. Kolekcija sadrži i glamuroznu crnu plišanu haljinu s dubokim prorezom i zlatnim pojasom te crne šljokičaste hlače.

Monika Sablić

Uz Tatjanu pozirala je i sama dizajnerica Monika jer njene klijentice vole je vidjeti u njenim kreacijama. Monika tako u svojoj najnovijoj kampanji nosi dva kompleta, čipkastu bluzu i plišane bež hlače te suknjicu i košulju. Tatjana je zablistala u haljinici idealnoj za svečane prigode.

Monika Sablić

Monika Sablić

Frizura – Ivica Šuljak
Make up – Madri Šoškić

Učitati još
Zatvori