Bijela božićna bajka u kreacijama Monike Sablić
Bijela božićna bajka u kreacijama Monike Sablić

Bijela božićna bajka u
kreacijama Monike Sablić

Splitska dizajnerica Monika Sablić ovog prosinca predstavlja svoju najposebniju blagdansku kolekciju zbog koje joj se na jedinstvenom božićnom modnom snimanju pridružila osamnaestogodišnja kći Mali Maria. Spoj majčinskog i profesionalnog iskustva te veselje mlade generacije na pragu odraslog života rezultirao je ekskluzivnom kampanjom punom ljubavi u kojoj odjeća nije opterećenje, već predstavlja vedru igru koja se prilagođava okolnostima. Naime, novom prazničkom mini kolekcijom predstavljeni su visokokvalitetni svileni komadi poput snježno bijelih haljina, kombinezona i košulja, upečatljivih crvenih suknji i detalja, ali i nešto opuštenija pamučna odjeća. Na taj način dizajnerica je pokazala što za nju znači najljepše doba godine te kako u njemu modno zablistati, bez obzira odlučite li se za glamurozni izlazak u grad ili ostanak u toplini doma. 

Blagdanska kolekcija Monike Sablić

I dok za mjesta na kojima treba zasjati Monika preporuča šik crvene komade u kombinaciji s bjelinom, za ostanak kod kuće ili novogodišnji doček na gradskim trgovima savjetuje tople i ugodne pamučne dizajnerske majice, hoodice te trenirke kojima dašak glamura daju fotografije Jadrana Lazića. One prikazuju legende splitskog Hajduka, kao i svjetske te domaće zvijezde čiji će lik podignuti svaki opušteni praznički stil.

Za moju obitelj, ali i mene kao dizajnericu bila je ovo posebna godina. Suprug Goran uživao je u radu u Hajdukovoj omladinskoj školi, sin Andrej ostvario je velike nogometne uspjehe za svoju dob, Mali Maria postala je punoljetna, a ja sam postala svjesna vrijednosti svoje modne priče koja je ušla u drugo desetljeće postojanja. Taj uspjeh proslavila sam u lipnju otvaranjem modnog butika u Mall of Split koji je, vjerujem, više od trgovine. U njemu susrećem djevojke i žene koje vole moje kreacije pa se kupnja nerijetko pretvori u pravu žensku kavu. Na taj način još bolje upoznajem današnju modnu publiku zbog čega znam da će ova kolekcija svima biti u srcu. Poznata sam da novitete predstavljam uz neke od najuspješnijih i najljepših dama domaće scene, ali ovaj put nije bilo dvojbe tko će biti glavno lice naše božićne modne priče.“, razdragano je istaknula Monika Sablić, poželjevši svima sretne blagdane.

Monika Sablić blagdanska kolekcija (3)

Fotografirala: Bruna Antičić 

Frizirala: Slađana Ilić

Stilizirala: Barbara Kurtović

Učitati još
Zatvori