Odlična jesenska kolekcija koja donosi high street komade na high end način

Od jednostavnih basic modela do komada koje krase posljednji modni trendovi, kolekcije high street brendova donose pristupačno i nosivo izdanje raskošnih dizajnerskih modela. Istovremeno, iz sezone u sezonu, high street brendovi trude se ponuditi modele koji donose spoj pristupačnijih cijena i kvalitete. U posljednjih nekoliko sezona, upravo su premium kolekcije one koje plijene najviše pažnje u svijetu high street brendova.

Britanski high street brend Topshop bio je jedan od prvih brendova koji je svojoj ponudi dodao kolekciju koja je spojila kvalitetu, posvećenost dizajnu i cijene bitno pristupačnije od onih na high endu. Iako je, zbog odabira kvalitetnijih materijala, ali i više vremena i pažnje posvećene kreiranju komada, nova kolekcija donijela više cijene nego smo navikli viđati na policama high street trgovina, obožavatelji britanskog brenda i mode brzo su prepoznali svu čar njezinih modela. Prije nekoliko dana stigla je nova Topshop Boutique kolekcija i još jednom donijela baš ono što tražimo za novu sezonu – klasične odjevne komade, moderne krojeve, raskošne materijale i detalje koji i najjednostavnije modele pretvaraju u komade s karakterom.

Stigla je još jedna odlična Topshop Boutique

Od jednostavnih basic modela do elegantnih klasika s modernim pomakom, Topshop Boutique kolekcija donosi selekciju komada koja stvara ne samo odličnu kolekciju, već i savršenu sezonsku garderobu.

Što je Topshop, u premium izdanju, pripremio za nadolazeću jesen? Uz basic modele poput jednostavnih T-shirt majica i traperica koje svi obožavaju, nova Topshop Boutique kolekcija donosi ženstvene komade od svile s trendi pomakom, cool modele od kože, geometrijske uzorke i nekoliko jarkih boja koje unose dašak svježine u jednostavnost inače neutralne palete.

Naše favorite pronađite u nastavku, a ostatak Topshop Boutique kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020. možete istražiti i naručiti na topshop.com.

Foto: Topshop

0