Vraćaju se skinny traperice, a francuski high street brend ima savršeni model

Jednostavne, udobne, svestrane i cool, traperice su moderni klasik u kojemu ćemo uvijek pronaći savršeni početak svakodnevnih kombinacija zbog čega će svaka nova sezona među najpoželjnijim trendovima istaknuti nekoliko novih it modela. Uske traperice bile su naš favorit prije nekoliko godina, a nakon nekoliko sezona u kojima su se kao najpoželjniji istaknuli modeli ravnih ili širokih nogavica među kojima su u najvećoj popularnosti uživali mom jeans modeli, skinny traperice u modni svijet i naše ormare vratit će se s prvim proljetnim danima.

POVRATAK SKINNY TRAPERICA

Prvi proljetni dani u središte modnog svijeta i naših garderoba donijet će ženstvene haljine i suknje, jarke boje i vibrantne uzorke te skinny traperice. savršeno uske, skinny traperice prate liniju noge, laskaju svakoj figuri i stvaraju savršeni početak svake kombinacije. U klasičnoj plavoj boji ili uvijek popularnoj crnoj boji, skinny traperice bit će jedan od najboljih komada koje ovog proljeća možete dodati svojoj garderobi.

Potraga za savršenim modelom nije nimalo jednostavna jer odlične modele skinny traperica moći ćete pronaći u kolekciji gotovo svakog modnog brenda, od high enda do high street, od skinny traperica s potpisom kultnog brenda traperica Levi’s do high end favorita poput Acne Studios traperica. Jedan od najboljih modela skinny traperica za proljeće pronašli smo u Denim mini kolekciji sve popularnijeg francuskog brenda Sézane. Zašto su Sézane skinny traperice najbolje koje možete odabrati?

SAVRŠENE SKINNY TRAPERICE ZA PROLJETNE KOMBINACIJE

Sézane The Perfect Slim jedan su od najboljih skinny model koje trenutno možete pronaći. Savršeno uske, sa srednje visokim strukom, jednostavnim džepovima i minimalnim detaljima, The Perfect Slim traperice, baš kao i svaki model iz odlične Sézane mini Denim kolekcije, inspirirane su klasičnim skinny modelom s početka 2000-ih. Kao moderni klasik izveden besprijekorno, The Perfect Slim traperice svoje su mjesto našle u ormarima popularnih trendseterica, ali i na listi najpoželjnijih komada za proljetnu sezonu.

Skinny traperice na francuski način dolaze u četiri nijanse – klasičnoj traper plavoj boji, indigo plavoj nijansi, crnoj boji i ispranoj sivoj nijansi. U nastavku otkrijte kako izgledaju najpoželjnije skinny traperice sezone, a naručiti ih možete na sezane.com.

 

0