Najpopularnija ljetna haljina, u predivnim sladolednim bojama, nosi hrvatski potpis

Ako ovih dana bezbrižno skrolate Instagramom i ‘ubijate’ vrijeme na odmoru, velika je šansa da vam je u oko upala jedna prava ljepotica među ljetnim haljinama. U prvi plan ističu je prugice i super vesele ljetne boje, pa je ovoj kombinaciji elemenata doista teško odoljeti.

Da bi ljetna moda trebala biti vesela, šarena i poletna, potpuno svjestan bio je naš poznati modni dizajner Robert Sever, kada je stvarao svoju najnoviju resort kolekciju Eleftheria, predstavljenu modnoj na pisti Fashion.hr. Zvijezda ove kolekcije je upravo haljina o kojoj smo vam pisale u samom uvodu, a njeno ime je Ana. Više o njoj otkrio nam je sami dizajner, koji je s nama podijelio i fotografije ove ljetne šarmerice:

“Ana nam je najprodavanija haljina ove sezone i nakon izlaska kampanja odmah se izdvojila kao model koji je lako prilagodljiv ženama s različitim konfekcijskim brojem (38/44), budući da je laganog A-kroja s velikim volanom na dnu.

Nadopuna koju smo radili nakon revije je malo drugačija od prve izvedbe, a inspiracija je bio sladoled pa je haljina dobila radni naziv ‘sladoled haljina’. Otud i ideja da povežemo poznatu zagrebačku slastičarnu B041 i našu haljinu. Vizuali za Ane nastali su u slastičarni i oko nje, kao direktna poveznica sa sladoledom koji je imperativ za B041.”

Haljina je inače izrađena od 100% pamuka, a cijena iznosi 750 kuna. Želite li ju naručiti, najbolje je posjetiti web stranicu Roberta Severa, kontaktirati ga telefonski i dogovoriti termin u njegovom storeu u Vlaškoj 78 ili se brendu javiti putem službenog Instagram profila.

Foto: Robert Sever

0