Mala party haljina u 30 efektnih modela za proljeće i ljeto

@carmengracehamilton

Početak proljeća označio je početak sezone koncerata i glazbenih festivala na otvorenom, vjenčanja i drugih posebnih i svečanih prilika. Vrhunac sezone tuluma na otvorenom i svečanosti donijet će prvi ljetni dani. U našim kalendarima već se nalazi nekoliko dana rezerviranih za vjenčanja, svečane i večernje prilike – svi oni u našem će ormaru tražiti jedan elegantni i zavodljivi odjevni komad u kojem ćete se osjećati i izgledati odlično.

Savršeni odgovor na potragu za savršenom svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi kad se pruži prva prilika donijele su proljetne i ljetne kolekcije modnih kuća i high street brendova u nekoliko neodoljivih modela haljina.

@styleheroine

PARTY HALJINA ZA NOVU SEZONU NEZABORAVNIH PROVODA

Jednostavna, ali istovremeno efektna i zavodljiva haljina je nepogrešivi izbor kada je riječ o proljetnoj i ljetnoj sezoni nezaboravnih provod. Od ludih tuluma do svečanih prilika, party haljina s dozom elegancije i šarma odgovorit će na oba modna izazova koja nam donose proljetni i ljetni dani.

Neutralne boje i dalje će biti omiljeni izbor mnogih. Elegantne haljine i kombinezoni s dozom sofisticiranosti u crnoj kao vječnom klasiku izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Uz crnu, nove kolekcije donijele su nikad raskošniju paletu boja – crveni i ružičasti, plavi, zeleni i senf tonovi bit će savršeni izbor za svečane modele. Uz nove boje, nova sezona u središtu svih modnih trendova, pa tako i onih stvorenih za svečane i posebne prilike, istaknula je trendi uzorke. Romantične modele su ukrasili floralni motivi, dok trendi pomak proljetnoj i ljetnoj party haljini donose životinjski uzorci. Uz raskošne nijanse i vibrantne uzorke, party haljina svoje najglamuroznije lice pokazat će u kombinaciji sa sjajnim detaljima – perlama i draguljima.

@tezza

Od male crne haljine i jednostavne slip haljine do raskošnih haljina izvezenih draguljima, u nastavku donosimo izbor party haljina s kojima ne možete pogriješiti kada je riječ o proljetnim i ljetnim svečanostima i večernjim prilikama.

MANGO

TWINSET

JACQUEMUS

PACO RABANNE

REALISATION PAR

RIXO

ISABEL MARANT

DE LA VALI

Foto: Instagram, Mango, Net-a-porter, Realisation Par, Twinset

0