Mini suknje po mjeri proljetne sezone

Midi suknja istaknula se kao jedan od omiljenih modela koji laska svakom stilu i svakoj figuri. Nakon nekoliko sezona kojima je vladao taj moderni klasik koji unutar svake garderobe unosi dozu elegancije i nevjerojatnu moć transformacije, proljeće i sve topliji dani vraćaju nas mini suknji. Od trendi modela ukrašenih volanima, floralnim motivima i asimetričnim krojevima do jednostavnog A kroja s prednjim kopčanjem koji donosi šarm šezdesetih, proljetni trendovi donose naglasak na mini siluetu i pregršt neodoljivih modela koje ćemo rado nositi unutar kako ležernih dnevnih, tako i večernjih party kombinacija.

MINI SUKNJE ZA TOPLE PROLJETNE DANE

Mini suknja je proljetni komad koji spojem klasičnih silueta i trendi boja, materijala ili detalja stvara ženstveni i svestrani moderni klasik. Osim raznolikosti modela koja će odgovoriti na svaki stil, mini suknja je jedan od komada koji će se lako uklopiti unutar najrazličitijih kombinacija. Traper modeli svoje će mjesto pronaći unutar ležernih, krojevi u neutralnim bojama koji sežu tik iznad koljena unutar poslovnih kombinacija, dok će vam uz modele od kože ili vinyla trebati tek jednostavni top kako bi stvorili istovremeno jednostavan i upečatljivi party look.

Proljetne kolekcije istaknule su i nekoliko trendi noviteta u zavodljivom svijetu mini suknja – životinjski uzorci svaki model mini suknje čine još efektnijim, baš kao i kombinacija mini suknje i pripradajućeg blejzera koji spojeni zajedno stvaraju cool look s retrom pomakom. U nastavku donosimo izbor najboljih modela mini suknja iz kolekcija nekih od trenutno najpopularnijih modnih brendova među kojima ćete bez sumnje pronaći svoj novi proljetni favorit ili čak nekoliko njih.

Twinset

Twinset

& Other Stories

Zara

H&M

Zara

H&M

Mango

Zara

& Other Stories

Mango

Uterque

Topshop

Mango

H&M Conscious Exclusive

Mango

Reserved

H&M

Topshop

Zara

Reserved

& Other Stories

Uterque

Mango

Twinset

Topshop

H&M

Reserved

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Topshop, Twinset, Uterque, Zara, & Other Stories

0