Maxi haljine uz koje će vam biti dovoljno minimalno vremena za savršeni ljetni look

Ljetna sezona u modni svijet i svaki ormar unosi one najprozračnije odjevne komade s dozom elegancije i ležernosti. Od jednostavnih T-shirt majica i raskošnih bluza i preko ležernih i laganih traper modela, ljeto nas uvijek vodi do prozračnih i lepršavih haljina. Uz zavodljive mini modele i eleganciju haljina midi dužine, maxi haljina svestrani je komad za najtoplije dane koji će se uz jednostavnu promjenu modnih dodataka u trenu transformirati iz ležernog i formalni, iz dnevnog u večernji ljetni look.

Neodoljiva maxi haljina

Od prozračnih, cvjetnih modela s boho prizvukom do minimalističke slip haljine, od vječno privlačne košulja-haljine do elegantnih modela ukrašenih čipkom ili volanima idealnim za večernje prilike, haljine koje sežu do gležnja i ove će godine biti jedan od najjednostavnijih izbora unutar svakog ormara za kojim ćemo posegnuti kada uz minimalno truda želimo izgledati maksimalno dobro.

Kako ih nositi? Iako njihova dužina može predstavljati izazov u ormaru, maxi haljine u ljetne kombinacije unose neočekivanu jednostavnost. Za jednostavan, ali sređeni dnevni look jedino što će vam trebati uz omiljenu maxi haljinu su modni detalji poput velikih sunčanih naočala, mokasinka ili espadrila, pletene torbe i damskog šešira. Par jednostavnih sandala, mini statement torba i jarki ruž bit će savršena točka na i večernje kombinacije s eteričnom maxi haljinom u glavnoj ulozi.

U nastavku donosima najbolje modele za ljetne kombinacije s romantičnom i eteričnom maxi haljinom u glavnoj ulozi.

Mona
H&M
LOULOU Studio
Staud
Mona
Mango
Lug Von Siga
Zara
H&M Premium Quality
Mango
Gauchere
& Other Stories
Eywasouls Malibu
Sezane
Eywasouls Malibu
Zara
COS
COS
Mango
Mango
COS
H&M
Lisa Marie Fernandez
Self-Portrait
Halpern
Mona
Zimmermann
Vanessa Bruno
COS
Mango
Zara
H&M Conscious Exclusive
H&M
Sezane
Zara
Caravana
Bernadette
Zimmermann
& Other Stories
Norma Kamali
0