22 košulja-haljine koje ćemo nositi ostatak ljeta, ali i cijelu jesen

Od obožavanih klasika koji se uvijek iznova ističu kao osnova garderobe i kao dobar početak svake kombinacije do najnovijih trendova koji unose osvježenje u garderobu i daju efektan izgled svakoj kombinaciji, proljetna i ljetna sezona i ove su godine donijele raskošnu modnu priču kojom vladaju bogata paleta boja, prozračne siluete i lagani materijali. Iako su kolekcije omiljenih modnih brendova donijele baš svaki odjevni komad i modni dodatak koji možemo zatrebati ili poželjeti u novoj sezoni, tek nekoliko njih istaknulo se među onim svestranim modnim favoritima koji će s lakoćom odgovoriti na svaki modni izazov. I koje ćemo nositi i nakon kraja dugog, toplog ljeta.

Uz basic modele poput T-shirta i svestrane suknje koje ove sezone nosimo kako u ležernom i poslovnom, tako i u onom najsvečanijem izdanju, haljine su odjevni komad s kojim nikad ne možete pogriješiti, osobito kada je riječ o klasičnim krojevima koji stvaraju elegantni look i s lakoćom se transformiraju ovisno o prilici.

Košulja-haljina jedan je od tih najsvestranijih modela koji se moraju naći na svakoj shopping listi. Osim što ćemo u njoj provesti ostatak ljetnih dana, košulja-haljina odlično će izgledati i u jesenskim kombinacijama.

Košulja-haljina kao savršeni izbor i za ljeto i za jesen

Spoj jednostavnih linija klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ženskog ormara ideja je s kojom su se još u proljetnim kolekcijama poigrale modne kuće i high street brendovi. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i novi pogled na klasičnu percepciju haljine savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu koji posljednjih godina ne prestaje plijeniti pažnju.

Košulja-haljina nosi neodoljivi spoj elegancije i udobnosti, baš sve što možemo poželjeti u savršenom odjevnom komadu za najtoplije ljetne dane, ali i za povratak na gradske ulice i jesenske dane.

Istovremeno klasična i moderna, jednostavna i efektna, košulja-haljina je u ljetnim i prvim jesenskim kolekcijama otkrila svoj svestrani karakter u pregršt različitih modela koje krase efektni detalji, omiljene boje i trendi uzorci.

22 hit modela iz aktualnih kolekcija

H&M
Mango
H&M
Arket
& Other Stories
Mango
Mango
Arket
Zara
& Other Stories
Arket
Mango
H&M
Mango
Mango
Zara
Zara
Mango
H&M
Mango
& Other Stories
H&M

Foto: & Other Stories, Arket, H&M, Mango, Zara

3