34 nove haljine koje će unijeti dašak proljeća u našu zimsku garderobu

S prvim danima nove godine, modni brendovi predstavili su nove kolekcije i najavili dolazak proljetne sezone. Raskošni i razigrani, uzorci su jedan od modnih trendova koji savršeno prenosi karakter i duh proljetne sezone u modni svijet. Dozu proljeća, uzorci će u naše garderobe unijeti i prije početka proljeća, a njihovo najženstvenije izdanje pronaći ćemo u kombinaciji s ultimativnim modnim klasikom – šarmantnim i svestranim haljinama.

Šarene i šarmantne haljine koje najavljuju proljeće

Kao zvijezda proljetnih trendova i ove će se godine očekivano istaknuti jednostavna, udobna i ženstvena haljina, a najpoželjnije modele ukrasili su efektni uzorci koji svaki od omiljenih krojeva i trendi silueta čine još boljim i šarmantnijim.

Raskošne haljine s uzorkom krasi efektan izgled koji donosi jednostavnost kada je kreiranje svakodnevnih kombinacija u pitanju jer sve što ćete uz njih trebati za savršeni proljetni look je nekoliko jednostavnih modnih dodataka. Od najnježnijih pastelnih tonova preko vibrantnih jarkih nijansi do kombinacija neutralnih tonova, prve kolekcije za prijelazno razdoblje i proljeće 2022. donijele su pregršt neodoljivih modela haljina ukrašene uzorcima koji na najbolji mogući način spajaju dva najveća trenda proljetne sezone, a koji će savršeno odgovoriti na svaki modni izazov i na svaki priliku. Među uzorcima koji će obilježiti modnu sezonu ispred nas istaknuli su se karirani, cvjetni i točkasti uzorci te apstraktni tie dye efekt.

Osim što će biti jedan od apsolutnih proljetnih favorita, haljine s uzorkom svoje će mjesto pronaći i u našoj zimskoj garderobi. U iščekivanju sunčanih i toplih proljetnih dana, prve proljetne haljine nosit ćemo u spoju s omiljenim zimskim čizmama i kaputima, s dodatkom pletiva i čarapa.

Od mini preko midi do maxi modela, haljine s uzorcima i ove će godine biti zvijezda svakog ormara, a nosit ćemo ih uvijek i svugdje – od jednostavnih dnevnih kombinacija do svečanog looka za one najposebnije prilike kojih neće nedostajati. Savršenu haljinu s uzorkom za svoj proljetni ormar, a koju možete početi nositi odmah, ne trebate tražiti dalje od prvih proljetnih kolekcija koje su donijele baš svaki model koji možemo poželjeti.

34 najboljih modela iz kolekcija modnih brendova kojima se uvijek iznova vraćamo kada je o haljinama riječ, donosimo u nastavku.

34 proljetne haljine s uzorkom koje ćemo nositi odmah

Warehouse
Stine Goya
Boden
& Other Stories
& Other Stories
Boden
Ganni
& Other Stories
RIXO
Boden
RIXO
RIXO
RIXO
Ganni
Ganni
& Other Stories
Dries Van Noten
Warehouse
Warehouse
RIXO
Boden
Stine Goya
Stine Goya
Ganni
Dries Van Noten
Dries Van Noten
& Other Stories
Boden
Warehouse
Stine Goya
& Other Stories
Stine Goya
Boden
Ganni
2