Savršene high street haljine za svaki dan u kojima ćemo provesti proljeće

@fundachristophersen

Druga polovica veljaće najavila je proljetnu sezonu ispred nas. Kao prvi vjesnici proljeća, uz sve toplije, sunčanije i duže dane, istaknuli su se prvi modni trendovi koji su već stigli na police naših omiljenih high street brendova i potaknuli nas da započnemo veliku transformaciju garderobe. Proljetna sezona u središte modnih trendova i naših ormara vraća lagane materijale i raskošnu paletu boja, a kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada istaknut će se ženstvene i svestrane haljine koje ćemo birati kako za posebne i večernje, tako i one dnevne prilike.

Jednostavne haljine laskavih krojeva i svestranog karaktera jedan su od rijetkih odjevnih komada u kojem se krije cijela kombinacija zbog čega će i ovog proljeća biti naš prvi izbor. Bezbroj novih modela već je stiglo u high street trgovine s prvim proljetnim kolekcijama, a uz nekoliko omiljenih klasika poput male crne haljine za dnevne prilike, među najpoželjnijim modelima istaknulo se i nekoliko novih trendi modela.

Zara

DNEVNE HALJINE ZA PROLJETNE DANE

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratiti u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku.

U klasičnim krojevima, raskošnim bojama i trendi uzorcima, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom u nadolazećoj sezoni. Prvi proljetni dani u fokus će vratiti modeli na preklop te košulja-haljine u kojima ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor.

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom, najpopularnije dnevne haljine za proljetnu sezonu donose i nekoliko jednako neodoljivih kolorističkih izbora – za sve ljubitelje minimalnog stila modne kuće i brendovi već su u prvim proljetnim kolekcijama donijeli malu crnu haljinu u novom, još boljem i modernijem izdanju, dok će ljubitelji trendova i eklektičnog stila posegnuti za efektnim modelima ukrašenim šarmantnim točkastim, ljupkim cvjetnim ili trendi životinjskim uzorcima.

Uterque

Odlične modele haljina iz aktualnih kolekcija high street brendova za svaki dani, koji će se u nekoliko brzih stilističkih promjena transformirati i u odličan večernji look, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti

Mango

Uterque

H&M

Zara

Massimo Dutti

Mango

Reserved

Reserved

H&M

Massimo Dutti

Mango

H&M

H&M

Zara

Uterque

Uterque

Reserved

Mango

Massimo Dutti

Zara

Massimo Dutti

Mango

H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Reserved, Uterque, Zara

0