Što poznate blogerice nose na plažu

Odlazak na plažu ne mora biti nimalo glamurozan, no svejedno se iz godine u godinu volimo opremiti nekim modnim sitnicama koje će naše ljetovanje učiniti potpunim. Nove japanke, vruće hlačice, kaftan ili ceker, najčešće su investicije prije odlaska na more. Ništa drugačije ‘ne dišu’ ni inozemne modne blogerice, koje u ljetnim danima svoj stil vole pojednostaviti, svesti ga na tek nekoliko komada, no definitivno onih biranih.

Tako ovih dana uživamo u obilju Instagram fotografija s najljepših plaža svijeta, a iste nam također pružaju uvid u to što blogerice nose kada idu na plažu i kada se imaju priliku opustiti te uživati u svom slobodnom vremenu. Odjevni favorit broj 1 za njih su ove sezone definitivno tunike i haljine otvorenih ramena, trend koji baš u svakoj prilici izgleda romantično, a ljetni dani vole upravo takve kombinacije.

Kaftani su se isto tako vratili u fokus, jer izgledaju chic i nevjerojatno su praktični – jednostavno ih prebacite preko kupaćeg kostima i spremni ste za plažu. Kakve još kombinacije i komade blogerice vole nositi kada dođe vrijeme za uživanje u morskim radostima, provjerite u nastavku.

0