Seoska kuća u okolici Stockholma koju bismo rado prozvali svojom
Seoska kuća u okolici Stockholma koju bismo rado prozvali svojom

Seoska kuća u okolici Stockholma koju
bismo rado prozvali svojom

Jedna od pionirki svjetske blogerske scene zasigurno je Kenza Zouiten, blogerica, YouTuberica i influencerica s bazom u Švedskoj. Njene slike gledali smo davnih dana na Tumblru, a tko je vjerno prati i danas zna da je izgradila pravo modno i beauty influencersko carstvo. Osim toga je i majka tri dječaka. Njen izabranik je crnogorskog porijekl,a a u braku su još od 2017. godine. Njihova baza za svakodnevni život je nedavno renoviran stan u centru Stokholma. A budući da su roditelji troje male djece, prije godinu dana su odlučili iz grada pobjeći na selo te kupili imanje koje sad preuređuju.

Sasvim je izvjesno da sve više obitelji traži bijeg u svojevrsne oaze mira. A kako je Kenza zamislila svoju seosku kućicu u kojoj će njeni dečki provoditi bezbrižno djetinjstvo, donosimo u nastavku.

Seoska kuća u okolici Stokholma

Kuća je izgrađena 1876. godine i prilikom renoviranja zadržane su neke od tradicionalnih karakteristika iz ovog perioda. Kenza i njen suprug odlučili su ispred kuće napraviti bazen, a staru štalu pretvoriti u gostinjsku kuću.

Svi koraci renoviranja zabilježeni su kamerom, a blogerica na svojem YouTube kanalu s pratiocima u odvojenim epizodama dijeli proces napredovanja koji se polako privodi kraju. Glavna boja kuće je topla bež nijansa u kombinaciji sa svjetlozelenim tonovima, a unutrašnjost krase tapete s floralnim printom.

Kenza zouilten
@kenzas
@kenzas
Kenza zouilten
@kenzas
@kenzas

Savršen miks starog i novog

Kenza, njen muž i tim arhitekata koji rade na ovom projektu odlučili su zadržati neke stvari koje su već bile u kući, a jedna od njih je i karakteristična peć. S druge strane, male prozore na prvom katu zamijenili su većim, nalik francuskim balkonima koji su omogućili mnogo više prirodnog svjetla u spavaćim sobama.

Blogerica je u više navrata naglasila da je ovo njihova vikendica u kojoj nastoje provesti što više vremena. Obitelj ovdje planira provesti i božićne praznike tako da se radujemo prelijepim cozy slikama s ove lokacije. Vjerujemo da ćemo ih vidjeti čim padne prvi snijeg ove sezone.

@kenzas
@kenzas

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori