Cijele sezone nosimo maxi haljine

Cijele sezone nosimo maxi haljine

Proljeće i ljeto su daleko iza nas. Nova sezona je unutar naše garderobe prozračne modele zamijenila toplim pletivom, raskošnim baršunom i cool kožom. Osim promjene materijala, jesen i zima donijeli su i novu zagasitu paletu koja je obojala omiljene klasike. Ipak, unutar naših ormara još uvijek će se zadržati maxi haljine.

MAXI HALJINE KAO ZIMSKI FAVORIT

S dozom boemske romantike, omiljeni ženstveni komad ove jeseni i zime svoje će mjesto pronaći u slojevitim kombinacijama. Uz omiljeni par čizama, topli kardigan ili sportski sweatshirt, elegantni dugi kaput, jarku bundu ili shearling avijatičarsku jaknu, maxi haljine još jednom će odigrati ulogu svestranog komada koji donosi savršenu kombinaciju u jednom komadu.

Osim novih kombinacija, jesen i zima donose novo izdanje maxi haljine. Baš kao u ostatku nove sezonske garderobe, prozračne ljetne siluete i materijale maxi haljina zamijenit će klasični krojevi i toplije tkanine. Osim promjene materijala i silueta, nova sezona donosi i promjenu palete boja koja nas vraća tamnijim i neutralnim nijansama te raskošnim bojama dragog kamenja. Uzorci su neočekivani trend koji se istaknuo unutar jesenskih kolekcija modnih kuća i high street brendova. Spoj maxi siluete i floralnih motiva stvorit će neke od najraskošnijih modela sezone. Iako smo ih navikli viđati i nositi u toploj sezoni, jesen je ponudila motiva flore i faune na neutralnoj pozadini.

I ove zime teksture koje donose topliji materijali igrat će jednako veliku ulogu poput boje ili uzorka koji krase jesenske modele maxi haljina. I dok će pamuk zadržati jednostavnost koja će izgledati odlično u kombinaciji s razigranim uzorcima, prepoznatljive i upečatljive teksture pletiva, baršuna i plisiranih materijala govorit će same za sebe.

Ako još uvijek niste sigurni kako maxi haljinu uklopiti u svoj zimski ormar i gdje pronaći savršeni model, za vas smo izdvojili trinaest odličnih kombinacija i petnaest neodoljivih modela koji dokazuju da se od maxi haljina nećemo odvajati cijele zime.

HIGH STREET IZDANJA MAXI HALJINE ZA JESEN I ZIMU

Maxi haljine Zara

Zara

Maxi haljine Mango

Mango

Maxi haljine Ganni

Ganni

Maxi haljine Zara

Zara

Maxi haljine & Other Stories

& Other Stories

Maxi haljine Twinset

Twinset

Maxi haljine Twinset

Twinset

Maxi haljine Massimo Dutti

Massimo Dutti

Maxi haljine Kimhekim

KIMHEKIM

Maxi haljine Zara

Zara

Maxi haljine Ganni

Ganni

Maxi haljine Zara

Zara

Maxi haljine Mango

Mango

Maxi haljine & Other Stories

& Other Stories

Maxi haljine H&M

H&M

Učitati još
Zatvori