Ženstvena midi haljina je sve što vam treba ove sezone

Ženstvena midi haljina je sve što
vam treba ove sezone


Ako na raspolaganju imate budžet za investiciju u jednu jedinu haljinu ove sezone, onda bi to definitivno morao biti ženstveni model midi duljine. Nakon sezona i sezona odjevnih eksperimenata, modna zajednica, čini se, vraća se osnovama i uz jednostavne komade svake garderobe više no ikad slavi ženstvenost. A ove jeseni ona živi u znaku spomenutih midi haljina, koje pristaju svima i izgledaju odlično.

Midi haljina – model koji morate imati u ormaru ove jeseni

Kao što to obično biva, trend je započeo s dizajnerima, a nakon high end imena, popratili su ga i poznati brendovi high street mode. Danas ćete najljepše i najženstvenije midi modele pronaći u Mango, Zara i H&M trgovinama, gdje se prodaju dizajnom atraktivne i cijenom pristupačne haljine.

Još kada se ovoj popularnoj duljini, koja seže tik ispod koljena ili do sredine lista, dodaju šarmantni uzorci cvijeća i točkica, imate statement komad na koji ćete moći računati cijele jeseni i zime. Ženstvene midi haljine divno će se slagati s vašim omiljenim salonkama ili parom visokih čizama u najhladnijim danima. A preko njih dobro će izgledati strogi oversized blejzeri, kao i raskošni vuneni kaputi.

U nastavku donosimo izbor najljepših modela iz Zare, Manga, i H&M-a:

Zara

Zara2

Zara3

Zara4

Zara5

Zara6

Zara9

Zara8

Zara10

Zara7

Mango

Mango

Mango2

Mango3

Mango4

Mango5

Mango6

Mango7

Mango8

Mango9

Mango10

H&M

hmprod

hmprod (1)

hmprod (3)

hmprod (4)

hmprod (5)

hmprod (6)

hmprod (2)

Foto: H&M, Mango, Zara, Instagram

Učitati još
Zatvori