Tri omiljene ljetne haljine Mango djevojaka

Tri omiljene ljetne haljine Mango djevojaka

Jednostavna i prozračna ljetna haljina jedan je od omiljenih komada unutar svake ljetne garderobe. Jednako poput mnogih od nas, Mango djevojke koje su Instagram osvojile svojim trendi kombinacijama stvorenih s pristupačnim Mango komadima, svoje su ljetne ormare ispunile najnovijim trendovima i poznatim basic klasicima. Kao komad koji je spojio trendove i jednostavnost basic komada unutar njihovih ormara istaknule su se ljetne haljine. Savršena kombinacija u jednom komadu koja će tražiti minimalno truda i dodataka za efektan izgled, ljetna haljina favorit je naših omiljenih Mango djevojaka.

Iz ponude haljine u ljetnoj kolekciji brenda Mango, u moru različitih jednostavnih i trendi modela obojenih neutralnim bojama, pastelnim tonovima i dinamičnim uzorcima, istaknulo se nekoliko modela u kojima su it djevojke i ambasadorice brenda prepoznale savršenu ljetnu haljinu. Jednostavnih krojeva i u klasičnim bojama, sva tri istaknuta modela unijele su svestranost u ormare trendi djevojaka i ispunile njihove Instagram profile. Unutar dnevnih i večernjih, sređenih i ležernih kombinacije, svaka od haljine pokazala je moć transformacije. Uvijek zadržavajući opuštenu elegancije ljetne sezone, ljetne haljine iz Manga komad su koji želimo odmah dodati u svoju ljetnu garderobu.

Nakon što je bijela haljina s 3/4 rukavima i crnim gumbima iz Committed kolekcije osvojila proljeće i zadržala se unutar ljetnog ormara, još jedan model bijele boje istaknuo se unutar ljetne kolekcije. Prozračnija od one iz Committed kolekcije, ljetna bijela Mango haljine neutralnu boju iskoristila je kako bi silueti A kroja dodala volan, spuštena ramena i velike džepove kao zanimljiv spoj trendi detalja. Osim uvijek trendi bijele boje, nova ljetna sezona istaknula je crvenu kao jednu od it boja, a crvenu haljinu prevoria u nezaobilazni it komad. Mango model koji je osvojio brojne trendseterice od prozračnog lana klasičnoj nijansi crvene dodao je volane.

U nastavku vam donosimo tri modela iz ljetne kolekcije brenda Mango uz pomoć kojih ćete unutar svojeg ormara lako ostvariti jednako zanimljive kombinacije poput vaših omiljenih street style zvijezda.

PROLJETNI FAVORIT

SPOJ IT BOJE I IT DETALJA

SAVRŠENO BIJELO IZDANJE LJETNE HALJINE

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori