Lančić za naočale: Praktičan i stylish modni dodatak
Lančić za naočale: Praktičan i stylish modni dodatak

Lančić za naočale: Praktičan i
stylish modni dodatak

Lančić za naočale službeno je dobio pečat visoke mode. Trend je to koji su neko vrijeme isključivo pratili stariji. Međutim, ove je sezone retro stil doživio renesansu i zasluženo se vratio u chic izdanju koji je zaslužio.

Retro stil za dozu elegancije

Lančići za naočale službeno su evoluirali od strogo funkcionalnih do potpuno modernih i stylish komada. Štoviše, tradicionalni lančić za naočale služi kao modni dodatak koji cijeloj kombinaciji dodaje dozu elegancije i glamura.

Dizajneri su modernizirali ovaj modni dodatak te počeli koristiti materijale poput metala, bisera i raznobojnih perli kako bi izgled podigli na višu razinu, što ga čini jednim od ‘it’ ljetnih modnih dodataka.

Ako vam je vaš omiljeni par crnih sunčanih naočala odjednom pomalo dosadan, dodajte im lančić da začinite cijeli look. Osim što ćete izgledati chic, spriječit ćete stalnu potragu za naočalama koje se baš uvijek sakriju negdje na dnu torbe kada vam najviše trebaju. Ili još gore, ostanu u stanu.

Osjećajte se kao dama u svakoj situaciji

Lančić će svakako spriječiti da se to dogodi. U osnovi, može poslužiti kao nakit uz vaše sunčane naočale. Ovim trendom na zabavan način možete začiniti svoj ljetni look i ujedno se osjećati poput prave dame u svakoj situaciji. U nastavku pogledajte naš izbor najljepših lančića za naočale.

Foto: Pexels, Instagram, H&M, Zara, Net-A-Porter, MyTheresa, Chanel, Lele Sadoughi, Missoma

Učitati još
Zatvori