Modeli sunčanih naočala koji su trend za ovo ljeto
Modeli sunčanih naočala koji su trend za ovo ljeto

Modeli sunčanih naočala koji su
trend za ovo ljeto

Kada govorimo o modnim trendovima, oni se mijenjaju iz sezone u sezonu. Nekada smo imali dvije kolekcije godišnje u kojima bi došli novi omiljeni komadi, a danas nove kolekcije izlaze na tjednoj bazi. U tom smislu dolaze i razni modni dodaci koji će svakom outfitu dati završnu notu. Modne dodatke pomno biramo i oni su zapravo detalji koji čine razliku. Kada govorimo o modnim dodacima, posebno bismo izdvojili sunčane naočale kao modni detalj koji svaku kombinaciju čini posebnom.

Sunčane naočale – modni dodatak koji čini razliku

Sunčane naočale nisu isključivo modni dodatak , već imaju funkcionalnu ulogu, odnosno štite naše oči od sunca. U tom smislu su one važan modni dodatak koji svi trebaju imati, no kako je svijet mode napredovao tako su i sunčane naočale od funkcionale uloge zaštite od sunca postale modni detalj. Riječ je o detalju za koji svako toliko izađe novi trend, pa smo imali eru mačkastih okvira, klasičnih crnih, a sada nam se vratila vintage estetika i sportska. U modi su vintage naočale koje su redizajn starog Chanela, a istovremeno su u modi i sportske biciklističke naočale koje su postale nezaobilazni dio streetstyle kombinacija. Kada govorimo o bojama, u trendu su naočale u svim nijansama. Osobito bismo istaknuli proziran model koji je veliki hit.

Osim toga, u trendu su i tanki i debeli okviri pa u tom smislu ovisi što više preferirate. Sunčane naočale trebate birati ovisno o obliku vašeg lica pa će nekima dobro stajati određeni modeli, dok drugi neće. Da biste izabrali odgovarajuć model potrebno je shvatiti koji oblik vam stoji na lice.  Osim oblika, trebate izabrati boju koju ćete jednostavno kombinirati. Kako se trenutno nalazimo u modnom razdoblju u kojem se nose boje, predlažemo model u zelenoj ili ružičastoj. Osim toga u modi je i boja lavande, a za one koji vole klasiku s pomakom uvijek su prisutni crni modeli s trendi detaljima.

Bottega Veneta
Gucci
Isabel Marant
Loewe
Loewe
Mango
Mango
Nike
Nike
Nike
Versace
Saint Laurent
Versace
Zara
Zara
Zara

Foto: IMAX, Zara, Mango, Mytheresa, Voo store

Učitati još
Zatvori