Kolekcija haljina i vjenčanica splitske dizajnerice Monike Sablić

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju koju će ekskluzivno premijerno prikazati na nadolazećem Fashion Week Zagreb 11. i 12. prosinca.  Prvi put Monika predstavlja kolekciju koja je ovaj put bazirana na večernjim haljinama i vjenčanicama. Kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama Monika koristi predivne i izuzetno kvalitetne materijale – svilu, saten i čipku.

Monika-Sablić_Lidija-Bacic-(13)

Obzirom na to da iz Monikine male modne radionice već godinama izlaze brojne vjenčanice te glamurozne dnevne i večernje haljine, koje do sada nismo imali prilike vidjeti na pisti Fashion Week Zagreb, svoju novu kolekciju odlučila je bazirati upravo na svečanijim komadima i dugim haljinama inspiriranim holivudskim glamurom.

Monika-Sablić_Lidija-Bacic-(12)

Fotografije potpisuje mladi talentirani fotograf Matija Prajo, koji je novi član Monikinog tima i s čijim je fotografijama jako zadovoljna. Ovaj ‘preview’ samo je dio kolekcije koju će Monika predstaviti za nešto više od petnaest dana na nadolazećem Fashion Week Zagreb kojem se izuzetno raduje i najavljuje još jednu odličnu kolekciju!

monikapost

0