Probudite svoj kreativni duh – saznali smo gdje možete naučiti kako kreirati vlastitu torbu s potpisom 
Probudite svoj kreativni duh – saznali smo gdje možete naučiti kako kreirati vlastitu torbu s potpisom 

Probudite svoj kreativni duh – saznali smo gdje možete naučiti kako kreirati vlastitu torbu s potpisom 

Božić je sve bliže, a s njime i onaj najljepši period druženja, ukrasa, ali i finih delicija. Vrijeme je to veselja, mira i božićnih klasika – što filmskih što glazbenih, ali i vrijeme darivanja. Odabir božićnih poklona uvijek je težak zadatak jer treba pogoditi što će najviše obradovati i iznenaditi naše najbliže. Torba će razveseliti sve ljubiteljice mode, a ujedno je detalj koji uvijek dobro dođe. Budući da su nam dani užurbani, dobro je imati sve što nam je potrebno na jednom mjestu.

Originalni božićni poklon

Međutim, da biste razveselili dragu osobu, ne morate kupovati skupe darove. Naprotiv, vrlo se često božićni pokloni koje napravimo sami na kraju pokažu najboljim mogućim izborom. Budući da ste uložili vrijeme i potrudili se, vrlo vjerojatno će osobu kojoj ga mislite pokloniti razveseliti. Takvi su pokloni vrlo originalni i kreativni, no važno je da dobro poznajete osobu kojoj ga mislite pokloniti. Danas donosimo kreativnu ideju za sve one koji žele pokloniti nešto drugačije, ali funkcionalno – bilo da želite iznenaditi druge ili ga želite pokloniti sebi.

božićno drvce
torba

Komad koji nikada ne izlazi iz mode

Kada govorimo o odjevnim predmetima koje trebamo imati, basic komadi uvijek dobro dođu. Riječ je o detaljima koji će podići svaki outfit, a nosit ćete ih godinama. Detalj, koji svaka žena treba imati u garderobi i može ga uvijek nositi je torba koju smo već spomenuli na početku. S druge strane, muškarci sve češće nose ručne torbe za posao ili pak ruksake u koje mogu spremiti laptop ili stvari za teretanu.

Torba je dodatak koji nam uvijek treba, a i modni detalj koji ćete uvijek nositi. Mini torba je idealan odabir za večernje izlaske, dok su velika torbe kao i ruksaci praktičan detalj koji mogu biti trendi i možete ih uskladiti sa svim odjevnim kombinacijama. Često imamo problema s pronalaskom idealne torbe kakvu smo zamislili. Što kažete na to da je sami napravite po svom ukusu, a još k tome brinete o okolišu?

pletena torba
ruksak

Kesa

Te su se ideje dosjetile Matea i Nikolina, dvije prijateljice iz Splita i osnivačice brenda Kesa. “Kesa”, odnosno “torba” je u osnovi nešto što vam treba ako nosite puno stvari. Tako su još 2013. godine dobile inspiraciju za ime svog brenda. Nakon što nisu uspjele pronaći ili kupiti ruksake kakve su zamislile, donijele su odluku da sašiju svoje. Sve proizvode dizajniraju i izrađuju samostalno u svom malom studiju u Splitu. Materijale nabavljaju od lokalnih proizvođača, a svoje torbe proizvode na način koji minimizira nastanak otpada.

Reciklirajte tkanine i izradite unikatnu torbu u virtualnoj radionici

Sa svakom novom sezonom pokušavaju pomaknuti svoje granice i napraviti nešto novo. Tako ovog prosinca možete naučiti kako samostalno izraditi torbu od starih tkanina u njihovoj online radionici. Pridružite se Matei i Nikolini dok demonstriraju kako izraditi živopisnu, izdržljivu torbu koristeći tkanine iz vašeg doma, savršene za svaku kupnju – od tržnice do trgovačkog centra. Saznat ćete kako izmjeriti i izrezati svaki dio, šivati ručke i napraviti unutarnji džep s patentnim zatvaračem.

Priključite se online radionici s Kesinim osnivačicama i naučite kako samostalno i uz stručne savjete napraviti višekratnu, ekološki prihvatljivu torbu s vlastitim potpisom. Vjerujemo kako će vam ovo iskustvo biti vrlo korisno, a opet ćete nositi ono što želite.

Svoje sljedeće nezaboravno iskustvo pronađite na Priceless.com

Iskustvo koje imate priliku isprobati do kraja iduće godine dio je Mastercardove iskustvene platforme Priceless.com, a kreirano je u suradnji s partnerom Kesa.

Život u skladu s okolišem i očuvanje resursa za buduće generacije osigurava socijalnu pravednost i visok životni standard za sve članove održivog društva, a posebno je dobar osjećaj kad same sebe osvijestite da malim koracima radite velike promjene. Upravo je to bila glavna nit vodilja brenda Mastercard kada je na platformi Priceless.com ponudio iskustva s komponentom održivosti. Korisnicima Mastercard® kartica tako se pruža jedinstvena prilika da dožive jedinstvena digitalna i fizička iskustva te pritom nauče kako reciklirati, smanjiti otpad, bacati manje hrane i uživati u prirodi, a pritom ne zagađivati okoliš nego dati direktan doprinos njegovoj zaštiti.

Foto: Unsplash, Pexels, Priceless

Učitati još
Zatvori