Ovih blagdana poklonite originalni DIY umjetnički set za izradu printeva
Ovih blagdana poklonite originalni DIY umjetnički set za izradu printeva

Ovih blagdana poklonite originalni DIY
umjetnički set za izradu printeva

Kada razmišljamo o poklonima za nama drage osobe želimo ostaviti dobar dojam i pokloniti nešto vrijedno i upečatljivo-. Kada nekom poklonite ideju kako da provede svoje vrijeme ili ga kreativno inspirirate dali ste mu možda najvrjedniji poklon. Upravo je takav ovaj održivi DIY printing set koji će probudite kreativca u svakome tko ga uzme u ruke. 

DIY solar printing kit 

Ovaj set pronašli smo na Etsyju i odmah nas je zainteresirao. Uz njega koristeći predmete iz prirode možete napraviti realistične otiske na papiru. Dodajte male komadiće iz svojih omiljenih vrtova, staza i buketa kako biste stvorili vlastite smislene printove s ovim čarobnim listovima papira osjetljivog na svjetlo, koje ćete razvijati na suncu i fiksirati u vodi. Probudite umjetnika u vama. Ovaj set odličan je za poklon, ali i za sve ljubitelje prirode, umjetnike, vrtlare. Pogodan je za sve uzraste, a pomoću njega možete izraditi i personalizirane bilješke ili originalne papire za zamatanje poklona. 

Eco friendly 

U pakiranju od recikliranog smeđeg papira nalaze se ručno tretirani čarobni plavi papir za ispis (vi birate količinu svjetlosno osjetljivih cijanotipskih listova papira 5, 8, 10, 15 ili 20), listovi veličine razglednice, jednostavne upute za korištenje, celofanska vrećica od prirodnih biljaka koja se može koristiti kao prijenosni prozor svjetlosne kutije u procesu. Svi elementi se mogu kompostirati i etički su izrađeni u umjetničkom studiju autorice. 

Probudite kreativca u sebi

Sve što vam treba su još samo UV zrake. Sunce je izvrstan prirodni izvor, ali u zimskim vremenima zna ga izostati možete koristiti UV LED rasvjetu kao alternativu. Trebat će vam i voda za razvijanje vaših printeva. Izrežite šablone i dodajte svoje elemente iz prirode ili upotrijebite cijeli papir osjetljiv na svjetlo. Eksperimentirajte s ekspozicijom u različitim duljinama kako biste dobili različite dubine plave boje. Isprobajte različite biljke ili pišite na staklu kako biste napravili umjetničke otiske. Jednom stvoreni otisci su arhivski i mogu trajati preko 100 godina. Ovaj set potražite ovdje. 

Učitati još
Zatvori