Na ekskluzivnom partyju u Rovinju predstavljen je Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin
Na ekskluzivnom partyju u Rovinju predstavljen je Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin

Na ekskluzivnom partyju u Rovinju predstavljen je Journal Srbija, novi digitalni lifestyle magazin

Journal, najutjecajniji hrvatski lifestyle portal je na ekskluzivnom partyju u Rovinju službeno lansirao svoj novi portal Journal Srbija.  Sjajna proslava u čast širenja poslovanja okupila je ugledne goste iz cijele regije – brojna poznata lica, regionalne influencere, poslovnu elitu, predstavnike medija i marketinške industrije. Među uzvanicima su bili i Nika Turković, Nela Đinđić, Rita Rumora, Enis Bešlagić, Branka Bebić Krstulović, Sandra Perković, Ana Radišić, Ivan Šarić, Andrija Jarak, Mojmira Pastorčić, Damira Gregoret, Ilija Radić te mnoga druga poznata imena.

Journalovi su eventi jedni od onih za koje se uvijek traži pozivnica više i o kojima se još dugo priča, a takav je bio i ovogodišnji rovinjski party. Glamuroznu su večer posebnom učinili nestvarno lijep ambijent platoa ispred crkve svete Eufemije, uređenje s puno stila i dobra atmosfera koju je stvorio nastup Sergeja Ćetkovića, pjevača predivnog glasa i regionalnog zvjezdanog statusa. Birano se društvo odlično zabavljalo družeći se uz poslužene istarske delicije i fina pića s pogledom na zadivljujući rovinjski akvatorij i modru pučinu.

Journal.hr rovinj party
Journal.hr rovinj party

Omiljeno online mjesto

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni lifestyle magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mjesto za sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetizirani sadržaj.

Iz svog beogradskog ureda Journal.rs kreira i prati trendove i stvara sadržaj koji čitatelje opušta i zabavlja. Na Journalu ćete među prvima saznati za novootvoreno mjesto u gradu, posljednji tik tok beauty trend ili najbolji skincare proizvod, a pronaći ćete i preporuke što vidjeti, gdje otputovati, koje beauty novitete isprobati i koje nove trendove zapratiti. Journalove teme čitatelje pokreću da dublje istraže nova područja života i učine ga ljepšim, zanimljivijim i kreativnijim.

Journal.hr rovinj party
Journal.hr rovinj party

‘Uživat ćemo u svojoj misiji’

Osnivačica Journala je Iva Radić, koja je portal pokrenula s puno entuzijazma i višegodišnjim iskustvom u medijima te jako dobrim poznavanjem domaće i regionalne publike. Cilj joj je čitateljicama pružiti samo najbolje, pa je i sama dio kreativne redakcije uvijek uključena u stvaranje sadržaja. Usto, sa svojim timom i klijentima već sedam godina pouzdano vodi Journalovo poslovanje i gradi besprijekornu reputaciju.

„Jako sam sretna što smo konačno prisutni u Srbiji i prezadovoljna odlukom da za širenje poslovanja na regiju odaberemo baš Beograd. Baš kao i mi u Journalu, Beograđani su ljudi širokih pogleda na život i istinski ljubitelji svega dobroga, kvalitetnoga i lijepoga i tu se prepoznajemo. Uživat ćemo u svojoj misiji da i u Srbiji budemo predvodnici svih trendova”, izjavila je Iva Radić, osnivačica i direktorica portala Journal.

Journal.hr rovinj party

Pogled na lijepu stranu modernog života

Journal.rs je lifestyle portal za urbane, stilski, modno i društveno osviještene ljude, cool kreativce, hedoniste, ljubitelje dobre hrane, putovanja, netaknute prirode i ispunjenog života. Journalove su priče napisane zanimljivo i iz prve ruke, a osobni pristup temama prate i zadivljujuće fotografije visoke estetike, koje nude gotovo pa uranjajuće iskustvo. Stoga čitatelju daju dojam da je sve to zaista sam vidio, doživio i zavirio iza kulisa.

Journalove teme nude pogled na lijepu stranu modernog načina života. To je sve ono što naše živote čini ispunjenijima i boljima – moda, ljepota, kultura, interijer i dizajn, gastronomija, putovanja, slobodno vrijeme, umjetnost, zdrav način života, tehnologija, majčinstvo, djeca, kao i teme za moderne muškarce. Iako je tematika naoko lagana i svakodnevna, pristup tekstovima je novinarski ozbiljan, a opet prožet osobnim iskustvom, pun profesionalne znatiželje, dubinskog istraživanja i kreativnog promišljanja.

Journal.hr rovinj party
Journal.hr rovinj party
Journal.hr rovinj party
Journal.hr rovinj party

A tko je sve došao na ekskluzivni Journal Party u Rovinju pogledajte OVDJE.

Sergej Ćetković na Journal Partyju napravio je atmosferu za pamćenje, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Kako je izgledalo uređenje, saznajte OVDJE.

U kojim gastro delicijama i osvježavajućim pićima smo uživali, možete vidjeti OVDJE.

Kako nam je bilo, možete pogledati u videu:

Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal partyja u Rovinju:JanaPPD GlobalDS AutomobilesEucerinAuraBeljeKrašLedo i Heineken te hvala prijateljima Pršutana JelenićHistrisLatus, Myrkl i Zvona catering.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Foto: Martina Movrić, Matej Rebernišak, Marko Lopac

Učitati još
Zatvori