Pogledajte tko je sve posjetio Journal party u Rovinju
Pogledajte tko je sve posjetio Journal party u Rovinju

Pogledajte tko je sve posjetio
Journal party u Rovinju

Rovinj je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj i svjetski poznata turistička oaza, stoga je logično da je i ove godine lokacija tradicionalnog istarskog Journal partyja. Posljednji rujanski dani poznati su po medijskom događaju koji je i ove godine okupio popriličan broj ljudi, stoga smo iskoristili ‘šušur’ kako bismo organizirali novo istarsko izdanje Journal partyja.

Nakon sedam godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, Journal je iskoračio u regiju i pokrenuo Journal Srbija, novi srpski digitalni magazin i ultimativni vodič kroz najljepše segmente lifestylea i društvenog života. Journal.rs je omiljeno online mjesto za dobro jutro, kao i sve one trenutke dana u kojima želimo zaroniti u pomno odabrane preporuke i visoko estetizirani sadržaj koji obogaćuje svakodnevicu.

Retro estetika na najboljem partyju u Rovinju

Najljepša rovinjska lokacija je plato ispred crkve sv. Eufemije i ovaj put smo je pretvorili u hedonističku oazu u kojoj su uživali brojni posjetitelji, klijenti i suradnici. Kroz cijelu večer posjetitelji su mogli uživati u vrhunskoj glazbi, gastro delicijama, piću i koncertu popularnog crnogorskog glazbenika Sergeja Ćetkovića.

Retro vibe je za ovaj party bio nit vodilja, a cijeli prostor je bio dekoriran u mediteranskom stilu. Posebno bismo istaknuli veliki šator ispod kojeg su bili postavljeni ukusni specijaliteti i osvježavajuće piće. Ugodnog druženja i smijeha nije nedostajalo i u brojnim malim oazama koje su ispunile prostor platoa bajkovite lokacije, a tko je sve posjetio party pogledajte u nastavku.

Foto: Martina Movrić

Kako je bilo na koncertu Sergeja Ćetkovića pogledajte OVDJE.

A tko je sve došao na ekskluzivni Journal Party u Rovinju pogledajte OVDJE.

Kako je izgledalo bajkovito uređenje ovogodišnjeg partyja pogledajte OVDJE.

Kako nam je bilo, možete pogledati u videu:

Veliko hvala svim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Journal partyja u Rovinju:JanaPPD Global, , DS AutomobilesEucerinAuraBeljeKrašLedo i Heineken. Zahvala prijateljima Pršutana JelenićHistrisLatus, Myrkl i Zvona catering.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Učitati još
Zatvori