Hrvatski cekeri su ‘must have’ dodatak ovog ljeta

cekeri (2)

‘Must have’ dodatak ovog ljeta definitivno su pleteni, ručno rađeni cekeri. Društvene mreže preplavile su hrvatski personalizirani cekeri koji se nose i po gradu i na plažu. Svaki od njih razlikuje se po načinu izrade ukrasa ili po obliku same torbe. Ukrasi su najčešće pomponi ili dodaci izrađeni od tkanine. Ako još uvijek neznate koji sve brendovi izrađuju cekere i još uvijek nemate svoj primjerak evo tko su i gdje ih sve možete nabaviti.

Kaviy Couture hrvatski je brend koji svoje cekere ukrašava volanima. Najčešće smo ih gledali u crvenoj boji i motivima koji krase hrvatske narodne nošnje. No nova kolekcija donosi volane napravljene od plave tkanine s tradicionalnim motivima.

Piccola Borsa atraktivan je zadarski brend poznat po svojim šarenim pomponima. Od sto postotnog su organskog pamuka, a ručno su rađeni čak u Maroku. Inicijali i pomponi ukrašavaju velike i male Piccole što ih čini savršenim unikatnim dodatkom.

Ceker_handmade i LaLa bags by Laura također su jedinstveni po oslikanim inicijalima ili šarenim ukrasima, a LaLa čak i po svojoj kolekciji za najmlađe. Mini cekeri savršeni su za male princeze koje će s njima stati uz bok svojoj modernoj mami.

Foto: Instagram

0