H&M Harry Potter kolekcija kojoj će se obradovati najmlađi
H&M Harry Potter kolekcija kojoj će se obradovati najmlađi

H&M Harry Potter kolekcija kojoj
će se obradovati najmlađi

Jesen nam je stigla i sa sobom donijela onu svoju čarobnu mističnost. Maglovita i hladna jutra, zagasite boje i topli napitci. Sve su to mali užici u kojima uživamo kada zahladni. Među omiljenim aktivnostima svakako nam je i gledanje omiljenih filmova. Jedan od njih svakako jesu i serijali o najpoznatijem čarobnjaku Harryju Potteru.

Uronite u čaroban svijet

Svijet Hogwartsa jedno je od najmagičnijih mjesta za koje bismo dali sve da zaista postoji. Kako bismo se barem malo približili toj magičnoj atmosferi uz koju smo odrastali, otvaraju se interaktivne izložbe, postoje Harry Potter Lego izdanja, a organiziraju se i obilasci studija i lokacija na kojima su snimani filmovi o ovom najpoznatijem čarobnjaku. Bez sumnje, najpopularnije su upravo kolekcije koje se odnose na serijal o Harryju Potteru, a uvijek se rasprodaju u trenu.

Ovaj put izdvajamo najslađu dječju Harry Potter kolekciju koju možete pronaći u H&M trgovinama i webshopu.

Najslađa jesenska kolekcija

Komadi iz nove H&M Harry Potter kolekcije ukrašeni su motivima koje će svaki vjerni Harry Potter fan prepoznati, dok će vaši mališani zasigurno uživati u novoj ulozi.

Nova dječja H&M Harry Potter kolekcija donosi sve što vašoj djeci treba za ugodne, tople i čarobne jesenske dane. Kolekcija sadržava majice, hoodice, trenirke te ogrtače. Također, tu su i modni dodaci s motivima poput naočala, pernice, obruča za kosu, gumice, sove i kostima. H&M Harry Potter kolekciju za djecu možete pronaći na web-stranici, a u nastavku izdvajamo svoje favorite.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori