Harry Potter interaktivna izložba razlog je više da posjetite Beč
Harry Potter interaktivna izložba razlog je više da posjetite Beč

Harry Potter interaktivna izložba razlog
je više da posjetite Beč

Zima nam polako dolazi i sa sobom donosi onu svoju čarobnu mističnost. Maglovita i hladna jutra, snijeg pod nogama i topli napitci. Sve su to mali užici koji ispunjavaju hladnije dana. Osim toga tu su i filmovi koje volimo gledati u dugim noćima. Jedan od njih svakako jesu i serijali o najpoznatijem čarobnjaku Harryju Potteru.

Harry Potter
Profimedia

Svi ljubitelji odsad mogu osobno iskusiti kako je to biti čarobnjak barem na jedan dan. Za to ne morate otputovati u Hogwards, već u susjednu nam Austriju. Beč je jedna od najomiljenijih vikend destinacija brojnih Hrvata. S muzejima, restoranima i hotelima koji odgovaraju njegovoj bogatoj povijesti, nije ni čudno zašto ga volimo posjećivati. O vikend putovanjima u Beč već smo pisali, a sad donosimo i još jedan razlog više da otputujete u ovaj čaroban grad.

Čarobna izložba

Naime, Harry Potter: The Exhibition je revolucionarna interaktivna izložba koja slavi poznate trenutke, likove, okruženja i zvijeri viđene u filmovima i pričama o Harryju Potteru i čarobnjačkom svijetu kroz impresivan dizajn i tehnologiju. Sigurni smo kako će ova jedinstvena interaktivna izložba oduševiti sve posjetitelje kroz snažno pripovijedanje i inovativnu interaktivnu tehnologiju te originalne rekvizite i kostime.

Tako možete vidjeti kako vaši omiljeni trenuci, likovi i lokacije iz filmova i priča o Harryju Potteru oživljavaju, kao i doživjeti prošireni čarobnjački svijet. Možete odabrati svoju omiljenu Hogwarts kuću, štapić i zaštitnika kako biste započeli personalizirano putovanje kroz ovu sveobuhvatnu izložbu. Spustite se u Hagridovu ogromnu stolicu ili vježbajte svoje Quidditch vještine bacajući quaffle, stoji na službenim stranicama Eventima. Izložba se otvara 16. prosinca.

Harry Potter
Profimedia

Sve ovo i mnogo više možete doživjeti kada posjetite Harry Potter: The Exhibition u Beču. Prodaja ulaznica krenula je jučer, 28. rujna 2022, a Europska premijera otvara se 16. prosinca 2022. u Beču, u METAStadtu, i traje do 19. ožujka.

Učitati još
Zatvori