Ovo je ultimativna ljetna uniforma

Ovo je ultimativna ljetna uniforma

midi haljina ljeto 2017.

@livpurvis

Uz same modne trendove, svake sezone profilira se i određena odjevna kombinacija koja postane hit i odjednom ju počinjemo viđati posvuda. Favorita za ljeto 2017. zapravo i nije teško pogoditi – look ukratko čine lagana, lepršava i romantična midi haljina, espadrile, no najčešće špagerice na punu petu i torba od prirodnog materijala u neutralnoj boji – ceker/slamnata/pletena torba.

Da je ova kombinacija uistinu ‘it’ kombinacija ljetne sezone, dokazuje samo jedan pogled na Instagram profile raznih blogerica. One su savršenu formulu za ljetne vrućine pronašle upravo u ova tri komada. Midi haljina sama je po sebi romantičan izbor, a još više kada dolazi s delikatnim detaljem gumbića za prednje kopčanje ili ima nježan cvjetni/točkasti print. Odlično pristaje većini figura i u ljetnoj varijanti izrađena je od laganog materijala u kojem ćete se uvijek osjećati ugodno.

@bubblyaquarius

@bubblyaquarius

‘It’ kombinacija za ljeto 2017.

Špagerice ove sezone definitivno doživljavaju kulminaciju, a u kombinaciji s midi haljinom, svakoj ženi daju na visini i dodatno izduljuju siluetu. Detalj trakica koje se vežu oko gležnja svakoj kombinaciji daje na šarmu i uz to dodir neodoljivog pariškog šika. Zaokružiti ovu kombinaciju s bilo kojom drugom torbicom osim one od šibe ili slame bilo bi šteta. O cekerima i pletenim torbama koje se ove sezone nose već smo vam mnogo pisali, a ponuda u high street trgovinama, kao i kod high end brendova, dovoljno je šarolika da pronađete savršeni model za sebe.

@adenorah

@adenorah

@caitlinclairexo

@caitlinclairexo

@jeannedamas

@jeannedamas

@chloeandyou

@chloeandyou

@adenorah

@adenorah

@bubblyaquarius

@bubblyaquarius

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori