Ljetna kolekcija Havaianas japanki

Ljetna kolekcija Havaianas japanki

Havaianas japanke

Na terasi A most unusual gardena predstavljena je najnovija neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog brenda Havaianas. Kroz ugodno druženje s modnim bloggerima, novinarima i urednicima uz ritmove sambe, raznolika kolekcija prizvala je dugo, toplo i rasplesano ljeto koje nestrpljivo iščekujemo.

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života. Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.

HAVAIANAS (13)

Nove Havaianas japanke

Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga lica.

Havaianas Slim Cool – neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru. Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

HAVAIANAS (39)

Više informacija o proizvodima i cijenama na: http://www.havaianas.com

HAVAIANAS (38)

HAVAIANAS (23)

HAVAIANAS (19)

HAVAIANAS (14)

HAVAIANAS (4)

Foto: Havaianas

Učitati još
Zatvori