“Zimske” japanke: Trend koji će sigurno podijeliti mišljenja
“Zimske” japanke: Trend koji će sigurno podijeliti mišljenja

“Zimske” japanke: Trend koji će
sigurno podijeliti mišljenja

S obzirom na to da se radi samo o modelu obuće, japanke su neobično polarizirajuć komad. Ljudi ih ili vole ili mrze. Ako su u pitanju obične japanke, tu su dva klana, oni koji ih nose posvuda i oni koji smatraju da van plaže za njih nema mjesta. Ako se radi o japankama s kitten peticom, neki ih obožavaju jer su im strašno stylish, a drugi ih nikada ne bi obuli. Isto je i s japankama s platformom. Naprosto, to je obuća koja ili ima obožavatelje ili ima hejtere. Nema između. Sada se izgleda pojavio još jedan model koji će izazvati oprečna mišljenja – “zimske” japanke.

Naime, Havaianas ovog listopada lansira novu kolekciju i ona je krznena…. Da, dobro ste pročitali. U pitanju su Havaianas japanke, ali dlakave. Iz brenda kažu da se radi o “toploj eleganciji”. I zaista, teško da vam u tim komadima može biti hladno.

zimske japanke

Zimske japanke kao definicija udobnosti

Nova kolekcija, nazvana Top Home Fluffy predstavlja evoluciju tradicionalnih Top modela japanki. Ovi novi modeli dostupni su u neutralnoj paleti boja, koja varira od nježnih pastelnih tonova poput baletno ružičaste i zlatne, do klasičnih crnih i bijelih nijansi, uz dodatak još dvije varijante sa životinjskim uzorkom.

Osim japanki, nova kolekcija sastoji se i od ravnih natikača, također s krznom. One dolaze u tri boje: nježnoj bež, sofisticiranoj crnoj i toploj smeđoj. Klasične nijanse koje će transformirati svaku kombinaciju kod kuće u pravi modni izričaj. Model se zove You Malta Cosy.

Ako ne volite klasične papuče ili vam je u njima naprosto prevruće, ove zimske Havaianas japanke i natikače mogle bi biti pun pogodak. Osim što su udobne, taman su tople, a uz to izgledaju i jako zabavno.

Zimske japanke
zimske japanke

Gdje nabaviti ove Havaianas japanke?

Znamo da se ni ove japanke, baš kao ni bilo koje druge, neće svidjeti baš svima, ali vjerujemo i da će skupiti puno fanova. Inače, ovakav model dolazi nakon 60 godina tradicije i prisutnosti Havaianasa na tržištu. Cijene im se kreću od 36 do 40 eura, a možete ih nabaviti ovdje.

Naravno, ako vam se ne sviđaju, ostanite vjernim svojim dobrim starim (i udobnim) papučama.

Foto: Havaianas

Učitati još
Zatvori