Trend je pokazati leđa – Najljepši modeli haljina otvorenih leđa
Trend je pokazati leđa – Najljepši modeli haljina otvorenih leđa

Trend je pokazati leđa – Najljepši
modeli haljina otvorenih leđa

Odbrojavamo dane do ljeta pa oči parimo ljetnim trendovima koje ćemo nositi kada temperature pređu onih ugodnih 20 stupnjeva. Jedan od mikro trendova koji se nametnuo posljednjih nekoliko godina su haljine otvorenih leđa. Haljine su nam inače najdraži odjevni predmet jednom kad zavladaju nesnosne vrućine, a one otvorenih leđa posebno su nam drage.

Možda volite plijeniti pozornost od naprijed, ali vrijeme je da svoju haljinu pokažete s leđa. Zato fokus ovih haljina nikako nije na prednjoj, već na stražnjoj strani. Ne samo da ćete pokazati svoju ženstvenost, već i senzualnost zbog koje ćete teško poželjeti skinuti svoje ljetne haljine otvorenih leđa. Njih možete nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, kako bi se reklo, od jutra do večeri i zato ih obožavamo. Haljine otvorenih leđa dolaze u svim dužinama – od mini preko midi pa sve do maxi verzija. One krojeva uz tijelo, ali i lepršavih koje nam daju poseban osjećaj poletnosti.

Zara, Mango i H&M imaju prekrasnih modela, a najviše nam se svidjela Zarina maxi bijela sa zelenim detaljima i volanima. Kada pričamo o dizajnerskim komadima, haljine za novu sezonu s potpisom Zimmermanna očarale su nas. izgledaju jednostavno senzacionalno.

Kako bi vam sve ovo dočarali u konkretnim dužinama, oblicima i bojama zavirili smo u ponudu omiljenih high street trgovina te dizajnerskih brendova. Pronašli smo najljepše modele u kojima ćete jedva dočekati ljeto i pokazati mu svoja leđa.

Učitati još
Zatvori