Kolumbijska dizajnerica koja je osvojila svjetske trendseterice

Kolumbijska dizajnerica koja je osvojila
svjetske trendseterice

olivia palermo

Svaka žena osjećati će se lijepo ako otkrije taj mali dio kože – ramena. Ova kolumbijska dizajnerica osvojila je svjetske trendseterice svojom novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2016. Trend otkrivenih ramena najavila je još 2015. godine. Ramena su za nju dio tijela koji ističu žensku zavodljivost bez obzira na dob i na veličinu odjeće.

volani2

Johanna Ortiz na modnoj sceni je od 2001. godine, međutim tek je nedavno počela dizajnirati izvan Kolumbije. Nakon što je prošle godine predstavila svoju prvu kolekciju izvan Kolumbije, njezin ‘Tulum’ top postao je najprodavaniji komad sezone, često viđen na Oliviji Palermo i svjetskim streetstyle zvijezdama.  Njezina nova kolekcija iz 2016. slična je prošlogodišnjoj, a topovi u novoj kolekciji varijacije su poznatog “Tulum topa”. Rukavi postaju veći i naboraniji, poigrava se i različitim bojama i dodaje voluminozne volane.

johanna ortiz (4)

Osim topova u kolekciji se nalaze i varijante košulja koje su krojene sa otkrivenim ramenima. Otkrivena ramena su poznata kao dio odjeće koji povijesno pripada i prepoznatljiv je dio španjolskog naroda. Oni su ga donijeli i u Južnu Ameriku i kao takav je postao dio kolumbijskog modnog nasljeđa. Johanna je tom starinskom modelu dodala boje, volumen i moderne linije i učinila ga najpoželjnijim modnim trendom sezone.

johanna ortiz (6)

Inspirirajte se njenim kombinacijama!

johanna ortiz (7)

johanna ortiz (8)

johanna ortiz (9)
Foto: Getty Images, Imaxtree, www.johannaortiz.com

Preporuka

Zatvori