Nove ‘it’ boje koje bi mogle zamijeniti ružičastu

Nove ‘it’ boje koje bi mogle
zamijeniti ružičastu

@margoandme

@margoandme

Millennial pink obojila je sezonu, preplavila naše ormare i poslužila kao savršena pozadina svake Instagram fotografije. U svaki komad odjeće, dekorativni ukras za dom, na korice planera i ukrasne maske za mobitel, nijanse ružičaste boje u novu su sezonu unijele bezbrižnost i slatkoću kakvu nose dani djevojaštva.

Istovremeno moćna i nježna, ružičasta u raznolikosti svojih nijansi krije nježne puderaste tonove koji umiruju upečatljive komade i jarku i vibrantnu pink notu koja i najjednostavniju siluetu pretvara u upečatljivi komad. Iako se vladavini omiljene nijanse milenijalaca ne nazire kraj, nove boje u pretraživanjima unutar prostranstava interneta istaknule su se kao jednako poželjan izbor.

@sabinasocol

@sabinasocol

Pinterest je mjesto na kojem njegovi brojni korisnici uz pomoć predivnih fotografija stvaraju svoje garderobe iz snova, traže načine kako urediti dom, recepte za brz i ukusan obrok, inspiraciju i motivaciju, a čija arhiva pretraživanja, s obzirom na broj svakodnevnih korisnika i pinova,  transparentnije i točnije od sličnih platformi pokazuje nastanak novih trendova. Od prvotnog javljanja interesa za određeni predmet, komad odjeće ili, u ovom slučaju, boju do neočekivanog porasta interesa i njegove apsolutne prevlasti, pretraživanja Pinteresta savršeno predviđaju i prenose interese i favorite većine. U svijetu boja, nakon ružičaste palete, posljednji mjeseci veliki su porast donijeli crvenoj i žutoj boji.

@margoandme

@margoandme

Dok se unutar crvene palete boja istaknula klasična, elegantna i vibrantna jarkocrvena nijansa, iz žute palete neočekivani favorit postala je zagasita senf žuta boja. Različite, ali jednako upečatljive, i jarkocrvena i boja senfa transformiraju svaki komad i donose mu novi izgled obojen suptilnim seksipilom, pariškim šarmom i odmjerenom klasikom. Osim toga, ove boje jednaki efekt unose i u svaku kombinaciju, razbijajući monokromnu monotoniju i stvarajući vizualno zanimljive outfite s jarkim tonovima ružičaste, narančaste, zelene i plave. Od statement spoja ružičaste i crvene do savršene ravnoteže u kombinaciji senf žute ili crvene s plavim traperom, nove it boje u svaki ormar unose pregršt lica, kombinacija i opcija.

U nastavku smo za vas izdvojili najbolje komade iz high street ponude u bojama koje će tek zavladati modnom scenom – budite korak ispred najpopularnijih trendova.

CRVENA JE NOVA CRNA

@rouje

@rouje

H&M

H&M

H&M

H&M

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

Topshop

Topshop

SENF ŽUTA KAO NEOČEKIVANI FAVORIT

@meganellaby

@meganellaby

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

H&M

H&M

Mango

Mango

Stradivarius

Stradivarius

Topshop

Topshop

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear, Stradivarius, Topshop, & Other Stories

Preporuka

Zatvori