3 stranice za popratiti ovog vikenda

3 stranice za popratiti ovog vikenda

caroline-(3)

Danas kada su blogovi postali priča u kojoj nas rijetko što više može izenenaditi, malo je stranica koje volimo uzeti pod bookmarks i posjetiti ih za neku inspiraciju ili u potrazi za novim idejama. Natjecati se u originalnosti postaje sve teže, a brojne osnivačice modnih i lifestyle stranica trude se donijeti na medijsku scenu barem nešto drugačije od viđenog.

Tako većina njih ne piše samo o modi, drugo područje interesa svakako je umjetnost, a tu su zatim i beauty teme te one životne. Izdvojili smo danas za vas 3 simpatične stranice poznatih modnih ikona koje uvijek možete posjetiti u potrazi za nečim svježim.hey woman

Hey Woman! ideja je iza koje stoji poznata street style zvijezda, Njemica Veronika Heilbrunner i njezina poslovna partnerica i prjateljica Julia Knolle. Obje iza sebe imaju iskustvo u modnoj industriji, kao stilistice i urednice. Hey Woman! je stranica koja vas neće previše opterećivati s puno tekstualnog dijela, već će vam u kratkim crtama otkriti neki novi beauty proizvod, donijeti preporuke za putovanja, otkriti koje brendove ovih dana preferira Veronika, zainteresirati vas s pokojim zanimljivim intervjuom.

irina lakicevicIrina Lakičević je nakon poznatog modnog bloga A Portable Package pokrenula svoju novu online priču pod imenom Mint. Za razliku od njezine prve uspješne stranice, ova nova, kako sama kaže, ima nešto zreliji pristup. Irina želi svojim čitateljima dati brzu informaciju i inspiraciju, tako da je i Mint u nekoj formi kratkog i brzog dnevnika. Većinu sadržaja posvetila je umjetnicima, produkt dizajnu, literaturi i fotografiji. Naravno, nije zaobišla i modu.

caroline de maigret

Najpoznatija Parižanka, Caroline de Maigret, u suradnji s kućom Chanel imasvoj online dnevnik pod imenom CdMDiary. Simpatična Caroline oduvijek je bila utjelovljenje francuskog stila. Poznata miljenica Karla Lagerfelda i model odavno je u suradnji s prestižnom modnom kućom, a sada možete vidjeti kako provodi svoje fashion trenutke. Osim toga, Caroline ovdje otkriva i svoju glazbenu playlistu te omiljena mjesta s putovanja.

Učitati još
Zatvori