Brend večernjih haljina oko kojeg se stvara veliki ‘hype’

aw16_mainline_image_1

O modnom brendu Needle & Thread prvi smo vam put pisali ovog ljeta, kada smo anticipirali veliki jesenski povratak suknji od tila. Ova mlada britanska modna kuća imala ih je u svojoj ponudi i upravo tilastim suknjama privukla pozornost renomiranih svjetskih web shopova, koji su uskoro otkupili cijelu kolekciju Needle & Threada i na taj način dali do znanja o kojem će se dizajnerskom brendu mnogo pričati ove sezone.

aw16_mainline_image_3

Needle & Thread kreacije trenutno možete pronaći na Net-a-Porteru, Modi OperandiRevolveu, ASOS-u i mnogim drugim velikim online trgovinama, koje su prepoznale novi trendi brend čije ćemo komade učestalo viđati na ženama u raznim formalnim prigodama. Nešto slično prije samo nekoliko sezona dogodilo se i s britanskim Self-Portraitom, koji je uspjeh postigao dizajnirajući posebne koktel haljine kakve se tada nisu mogle pronaći kod bilo kojeg drugog brenda i k tome se vodio mantrom kako upečatljiv dizajn sa sobom ne mora nositi vrtoglavu cijenu.

aw16_mainline_image_4

Britanski Needle & Thread trenutno je u toj fazi, pa ako se odlučite na kupnju jedne od njihovih divnih haljina, ne morate se bojati da ćete na eventu koji posjećujete susresti još nekoliko njih. Ovaj suvremeni brend specijalizirao se za dizajn kreacija namijenjenih svim proslavama, a njegove haljine odlikuje metikulozna posvećenost detaljima i dekoriranje u maniri majstora haute couturea. Na nježno obojane materijale vežu se čipkasti i cvjetni motivi, kristali i minijaturne perlice, a svaki komad koji izađe iz ruku krojača (ili umjetnika s kojima brend surađuje u Indiji) izgleda poput pravog malog remek-djela.

aw16_mainline_image_15

aw16_mainline_image_16

aw16_mainline_image_17

aw16_mainline_image_13

aw16_mainline_image_12

aw16_mainline_image_6

aw16_mainline_image_5

aw16_mainline_image_7

aw16_mainline_image_9

aw16_mainline_image_10

aw16_mainline_image_2

aw16_mainline_image_18

aw16_mainline_image_19

aw16_mainline_image_21

aw16_mainline_image_7

Foto: Needle & Thread

0