15 šarenih ljetnih cekera

15 šarenih ljetnih cekera

ceker

Ljetna sezona već tradicionalno podrazumijeva laganu odjeću, prirodne materijale i svijetle boje, a ista doza prozračnosti i vedrine iz ljeta u ljeto obuhvaća i modne dodatke. Kada je riječ o torbama koje se nose ove sezone, već ste mogli primijetiti kako su apsolutni hit cekeri u svim mogućim varijacijama na temu i tu se definitivno radi o trendu koji će nas zabavljati sve do dolaska hladnijih jesenskih dana.

Neke od hrvatskih imena koja su prošlog mjeseca domaćem tržištu ponudila personalizirane i unikatne cekere već smo vam predstavili (Piccola Borsa, Hvar Republic, Dora Juras Pivac), a danas vas upoznajemo s ponudom domaćih i inozemnih online trgovina, koje su šarene ljetne cekere učinile dijelom svojih kolekcija za aktualnu sezonu. U modi su ručno pletene torbe prirodnih boja, s kraćim i duljim ručkama koje omogućuju nošenje u ruci ili preko ramena, a posebno su efektne zbog svojih detalja koji ih čine toliko posebnima.

Šareni pomponi najpopularniji su detalj na cekerima ove sezone, no tu su još i razni vezovi, monogrami, ukrasi od čipke, kičanke s resicama i mala ogledala. Ove cekere sasvim sigurno ćemo susretati i na domaćim plažama, jer su dovoljno prostrani da u njih stane sve što vam zatreba, ali i kao šarmantan modni detalj na gradskim ulicama. 15 modela iz high street i high end ponude pogledajte u nastavku u galeriji.

Učitati još
Zatvori