Tri Viktorijine anđelice trenutno čekaju bebu

Tri Viktorijine anđelice
trenutno čekaju bebu

Kako je i prognozirano početkom lockdowna diljem svijeta u ožujku, mnoge su poznate žene iz karantene izašle s trudničkim trbuščićima i Instagram objavama važne vijesti. Potvrde trudnoća u celebrity svijetu samo se nižu, a već su i prve bebe počele stizati na svijet.

Kada je riječ o modelingu, situacija se ne mijenja. S “prizemljenjem” modnih pista i neodržavanjem revija, modeli su iskoristili trenutak mira za privatan život. Gigi Hadid je sredinom rujna postala majka djevojčice, da čeka prvu bebu nedavno je objavila Emily Ratajkowski, a uslijedile su vijesti o još tri poznate Viktorijine anđelice (dvije aktivne i jedna bivša) koje sa svojim partnerima s nestrpljenjem iščekuju kraj 2020. i 2021. godinu te rođenje bebica.

Romee Strijd

Lijepa Nizozemka trudnoću je otkrila krajem svibnja te s pratiteljima podijelila i priču kako je nakon višegodišnje borbe sa sindromom policističnih jajnika ipak uspjela zatrudniti. Pritisak koji je stavljala na svoje tijelo kroz godine intenzivnih treninga i restrikcija u prehrani kako bi se zadržala u vrhuncu modeling svijeta ipak su ostavili traga te je želja za bebom dovela do velikih životnih promjena, preseljenja u Nizozemsku da bude bliže obitelji i laganijeg tempa svakodnevice.

Elsa Hosk

Šveđanka Elsa Hosk svoju je trudnoću čuvala skrivenom više od 4 mjeseca te je vijest o malom anđelčiću u trbuhu otkrila kroz crno-bijele fotografije photoshoota. Nakon toga više nije bilo potrebe za skrivanjem te svoje zavodljive trudničke kombinacije svakodnevno pokazuje, a otkrila je i da čeka djevojčicu.

Karlie Kloss

Bivša Viktorijina anđelica koja je modeling karijeru ostavila iza sebe kako bi se posvetila obrazovanju također čeka prvo dijete sa suprugom Jaredom Kushnerom. Vijest je odjeknula pri samom kraju predsjedničkih kampanja, a supružnici su vrlo politički aktivni kad je riječ o trenutačnim američkim izborima, stoga još nijedan komentar na temu trudnoće nisu objavili. Izvor blizak paru potvrdio je vijest za magazin People, no službena se objava tek čeka – zasigurno će stići čim se slegne prašina oko izbora.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori