Baby boom u celebrity svijetu

Baby boom u celebrity svijetu

Baby boom u showbusiness industriji se nastavlja. Već nekoliko tjedana svjedočimo brojnim objavama trudnoće ili rođenjima bebica, a čini se da ovaj uzlazni trend neće uskoro stati. Predviđanja s početka lockdowna, da će broj trudnoća znatno porasti, sada će se vidno i ostvariti. U 24 sata čak su četiri poznate osobe na svojim profilima objavile da očekuju prinovu – Mandy Moore, princeza Eugenie, Paloma Faith i Leia Sfez.

Mandy Moore

Među najnovijim objavama našla se i ona glumice i pjevačice Mandy Moore. Preslatkim fotkama otkrila je svim pratiteljima da s mužem Taylorom Goldsmithom očekuje dječaka u siječnju 2021.

Princeza Eugenie

Vijest o još jednoj trudnoći stiže iz kraljevske obitelji. Princeza Eugenie i njen muž Jack Brooksbank očekuju bebicu koja stiže početkom 2021.

Paloma Faith

Britanska glazbenica otkrila je da očekuje drugo dijete s partnerom Leymanom Lahcineom nakon iscrpljujuće borbe s umjetnom oplodnjom, a iskreno je na Instagramu progovorila i o svim negativnim stranama svoje prve trudnoće, traumatičnom porodu i postpartum depresiji. Tako da će na njenom profilu svakako biti zanimljivog štiva za sve koji vole dozu realnosti.

Leia Sfez

Francuski model i kreativni konzultant Leia Sfez čeka svoje treće dijete. Nakon djevojčice i dječaka, u obitelj stiže još jedna mala bebica. Leia je trenutno trudna 5 mjeseci, tako da je 2021. i njihova godina.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori