Gigi Hadid je postala mama

Gigi Hadid je postala mama

Gigi Hadid i Zayn Malik postali su roditelji. Slavna manekenka rodila je djevojčicu, a sretnu vijest o dolasku prinove na svijet prvi je objavio ponosni tata.

“Naša djevojčica je stigla, zdrava i predivna. Nemoguće je opisati kako se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom malom biću je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što je mogu zvati svojom i što je imam”, napisao je pjevač na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi malena ručica njegove kćeri.

Ubrzo nakon njega i Gigi je potvrdila vijest otkrivši da je djevojčicu donijela na svijet proteklog vikenda. “Naša curica je stigla i već nam je potpuno promijenila cijeli svijet. Ispunjeni smo ljubavlju”, napisala je manekenka.

Da par čeka svoje prvo dijete doznalo se u travnju, a Gigi je ubrzo i potvrdila šuškanja. Iako u početku trudnoće nije dijelila fotografije, prije mjesec dana oduševila je obožavatelje serijom crno-bijelih trudničkih portreta snimljenih u studiju. Turbulentna petogodišnja veza manekenke i pjevača tako je ipak dobila sretan epilog, a i sama Gigi često je naglašavala kako su bliskiji nego ikad.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori