Kate Middleton i princ William dočekali treću bebu

Kate Middleton i princ William
dočekali treću bebu

kate-middleton-1

Britanski mediji danas su se munjevitom brzinom raspisali o tome kako je Kate Middleton, odnosno vojvotkinja od Cambridgea, primljena u londonsku bolnicu St Mary’s i da je pitanje trenutka kada će roditi svoje treće dijete.

Prinova u kraljevskoj obitelji

Samo nekoliko sati kasnije, britanska kraljevska obitelj oglasila se na društvenim mrežama sa sretnom viješću: Kate je rodila dječaka i porod je prošao u redu, a uz nju je u rodilištu bio i princ William. Mlada kraljevska obitelj tako je dobila pojačanje, a princ George i princeza Charlotte malenog brata. Njegovo ime još uvijek nije poznato, no očekuje se kako će Kate i William pri izlasku iz rodilišta, najvjerojatnije sutra, pozdraviti okupljene novinare i službenim putem obavijestiti javnost o dodatnim detaljima dolaska prinove.

kate-middleton

Kate je u bolnici St Mary’s rodila i prvo dvoje djece, a ovaj trenutak svakako je jedan od iščekivanijih, pogotovo s obzirom na činjenicu da su princ Harry i Meghan Markle tempirali svoju svadbu za svibanj, imajući na umu trudnoću omiljene britanske vojvotkinje.

 

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori