Glasine su potvrđene: Sofia Richie objavila divne trudničke fotke
Glasine su potvrđene: Sofia Richie objavila divne trudničke fotke

Glasine su potvrđene: Sofia Richie
objavila divne trudničke fotke

Nakon što je njeno vjenčanje s Elliotom Graingeom postalo viralno, sleek lazy bun go-to frizura svih djevojaka, a njena pojava postala sinonim za quiet luxury stil, Sofia Richie Grainge ponovno nam je u search baru. Naime, obožavatelji već neko vrijeme prema njenim outfitima, koji su neuobičajeno oversized, nagađaju da je trudna.

Sofia Richie

Kada smo posumnjali da je Sofia Richie trudna?

Medijima su počele kružiti paparazzo fotografije Sofije u širokim i dugačkim kaputima. Ubrzo, krenula je lavina komentara o potencijalnoj trudnoći. Prema TikTok analizi, korisnici su zaključili da je široka odjeća neuobičajen stilski izbor za Sofiju, koja inače nosi usko i da to mora nešto značiti.

Ovo nije prvi put da su počele kružiti glasine o trudnoći Sofie Richie Grainge, no sada su definitivno potvrđene.

Sofia Richie

Prve trudničke fotografije

Čini se da je trudnički trbuščić postalo preteško skrivati te je sretni par prve trudničke fotografije objavio na Instagramu i, naravno, izazvao salvu oduševljenja. Sofia pozira na artističkim fotografijama u nekoliko outfita, odijelu, košulji, haljini te otkriva, ne samo da je trudna, već da je trudna šest mjeseci. Objave je upotpunila citatima kao što su “Ne mogu dočekati ovo sljedeće poglavlje naših života”, ali i otkrila da nikad nije naučila više o životu nego u ovih proteklih šest mjeseci.

Foto: Profimedia, Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Učitati još
Zatvori