It’s official. Hailey i Justin Bieber očekuju prvo dijete
It’s official. Hailey i Justin Bieber očekuju prvo dijete

It’s official. Hailey i Justin
Bieber očekuju prvo dijete

Definitivno nije tajna da Hailey Bieber predstavlja jednu od vodećih it djevojaka holivudske scene. Prvo smo je zavoljeli kao manekenku, a onda je postala naša zvijezda vodilja kada je u pitanju glass skin look. Svojim brendom Rhode, Hailey je apsolutno osvojila beauty industriju i postala jedan od apsolutnih favorita iste. Dok je Hailey sve više i više širila svoje carstvo i uporno držala girlboss status, Justin je bio supportive suprug i svoju karijeru na neki način stavio u drugi plan, iz pretežno zdravstvenih razloga.

Kako smo od Hailey navikli na lijepe vijesti i sve više i više novih trendi proizvoda, poznata manekenka nas je i ovog puta iznenadila. Ipak, ne radi se o novoj Rhode liniji, već o trudnoći.

It’s official. Hailey i Justin Bieber čekaju prvo dijete.

We’ve been waiting for this one

Čudimo li se što je Baby Bieber on the way? Apsolutno ne. Nakon brojnih nagađanja, napokon je stigla i službena potvrda.

Naime, poznati par okrunio je svoju ljubav 2018. godine venčanjem koje je bilo održano u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Veliku pažnju privukla je i haljina graciozne mlade, iza čijeg se dizajnerskog potpisa našao Off-White brend na čelu sa Virgilom Ablohom. Soon to be roditelji, dijelili su dugačku emotivnu povijest i prije stupanja u bračnu zajednicu. Kako i sami znamo da su već dugo godina zajedno, jedno od prvih pitanja bilo je kada je vrijeme za bebu. U većini intervjua poznati pevač istaknuo je da se ova odluka nalazi isključivo u rukama njegove partnerice.

Baby Bieber is on the way

Na svom Instagram postu Hailey je objavila kompilaciju fotografija i videa na kojima se vidi njen, sada već izražen, trudnički trbuh. Za obnavljanje vjenčanih zahtjeva i pregnancy reveal Hailey je odabrala bijelu vjenčanicu (i sunčane naočale) ovog puta modne kuće Saint Laurent na čelu s legendarnim Vaccarellom. Poznata manekenka, u mnogim intervjuima otkrila je kako se želi ostvariti u majčinskoj ulozi i da čeka pravi trenutak za istu. Trenutno, nismo sigurni da li je u pitanju dječak ili djevojčica, ali ono što znamo je da nam Baby Bieber stiže!

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram / @haileybieber

Učitati još
Zatvori