Prva fotografija Beyoncé i blizanaca

Prva fotografija Beyoncé i blizanaca

bey-blizanci-1

Poznata pjevačica, glazbena ikona i jedna od najmoćnijih žena showbusiness svijeta otkrila je prvu fotografiju svojih blizanaca na Instagramu. Nakon što je njena objava trudnoće 1. veljače doslovno pokorila Internet, već se nagađa kako će isti efekt imati i nova, vrlo slična kompozicija, samo s bebama u naručju.

Beyonce, trudnoća

BEYONCÉ I JAY-Z SADA SU TROSTRUKI RODITELJI

Osim što smo po prvi puta dobili priliku vidjeti dvojajčane blizance, Beyoncé je sada definitivno potvrdila kako se radi o djevojčici i dječaku, da su danas stari točno mjesec dana te koja su njihova imena. Glasine o njihovoj neobičnosti bruje već neko vrijeme, ali sada je jasno da su Bey i Jay-Z odabrali Sir Carter za dječaka i Rumi za djevojčicu.

bey-blue-ivy

No ništa čudno za celebrity parove, kreativnost smo mogli i očekivati s obzirom na sada već petogodišnju Blue Ivy. Power couple cijeli je hype oko trudnoće i rođenja blizanaca jako dobro iskoristio i za lansiranje Jay Z-jevog albuma 4:44 koji je poslužio i kao alat da se Jay ispriča za nevjeru u nekim od pjesama. To je samo pojačalo medijsku prisutnost slavnog para koju javnost obožava pratiti.

Foto: @beyonce

Učitati još
Zatvori